Chrome Pointer

STREEEEESS

   Åh, varför är den här veckan så kort? Jag hade ett par sjukt intressanta möten på min arbetsplats idag och jag vill bara sätta igång med efterverkningarna nu på momangen. Har höga hopp för nästa vecka, men ändå, haha.
   Sen kom jag NU fram till att jag ska boka tidig tågbiljett till i morgon och jag har inte packat än. Och innan jag åker måste jag städa och handla och jag har typ inte ens ätit middag idag, uäääh! Aja, i morgon får jag krama på "mina" hästar igen. Värt det.
 
   Meeen jag har testat nya paddocktävlingen idag (på ett av mina extrakonton för jag tänkte fel och skrev in fel mail #skills) och jag tycker den är sjukt rolig! Jag ska se om jag hinner kolla på de nya ryktesuppdragen idag, jag har halkat efter rejält med mitt ryktesbyggande. Disgraceful! Esme Silverforce som alltid varit i toppen och varit bland de snabbaste med att bygga rykten, det har fallit på sistone, haha...
 
   Nä fasen här kan jag inte sitta, jag har hur mycket som helst att göra...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.