Chrome Pointer

Springdale

   Okej, fick en uppenbarelse. Nämner det sist.
 
   Jag har under ett tag haft ett av de fyra Springdale-spelen liggandes hemma. Nu idag bestämde jag mig för att testa. Jag visste att det skulle finnas delar som påminde om Star Stable/SSO, och jag tänkte nog att det skulle vara lite likheter med SSL också. Jag visste att spelet var producerat av Pan Vision - åsså öppnade jag upp och det första som möter mig är "Producerat av Pixel Tales". Vilket förklarade saken närmare. Jag kollade igenom listan på medverkande innan jag började spela också - och japp. Både Johan Egerkrans (konceptart till våra Jorvik-spel; såvitt jag vet, kan säkert vara mer än så) och Marcus Thorell (manus till våra Jorvik-spel) är inblandade. Finns säkert fler namn värda att nämnas, men som jag inte har riktig koll på.
 
   Har iaf spelat litegrann, och tycker så att - kul spel, hemska röster till karaktärerna. Kanske för att det var typ tre röstskådespelare som skulle försöka låta på olika sätt till alla karaktärer? Hästens rörelser påminner om de vi har i SSO, sadel, träns och schabrak är desamma som i Årstidsryttarna. Spelet är ju dock från 2009.
   Åh, åh, åh, en sak till. Jag vill ha en flugskimmel i SSO. För den här hästen är ful, men den blir söt bara för att den har en cool färg.
   Blir en slarvig bild för det är typ omöjligt att fota bra bilder, haha...
 ^ Det där är på fullt allvar en bild fotad i Fraps som jag har klippt i Photoshop, men det ser ut som en mobilbild :/
 
 
   ...Hidden Entertainment. Ett av företagen som varit med i produktionen av SSL. Heter egentligen Hidden Dinosaur. Gömd Dinosaurie. En gömd dinosauries dal. VARFÖR JAG HAR ALDRIG SETT KOPPLINGEN?!






Lova Winterside

Har spelat 2 av de spelen när jag var liten♥ då tyckte jag att de var de bästa hästspelen i världen xD kommer ihåg att jag lånade de på biblioteket haha. Tror de fortfarande finns kvar i den övergivna hyllan för spel i biblan xD

annie

Snällaa kan inte du göra ett inlägg om hur du gör din blogg design <3 <3
din html please eler iallafall på nån bra design med stor header <3 :D

Svar: http://monokerus.se/category/lar-dig-webbdesign.html
Esmeralda Silverforce

annie

eller*

Annie Sunbrooke

okey tack :) Men hur byter man header? :) förstod inte det

Svar: http://monokerus.se/2014/january/lar-dig-webbdesign-satt-in-en-egen-header.html
Esmeralda Silverforce

Gabrielle Northstar

Tycker färgerna i Springdale-spelen är så.. deprimerande, det känns lite som sso men utan det självlysande gröna gräset + att Pixel Tales verkar ääälska posteffekter.

Har du provat Horsez: Ranch Rescue?

Svar: Håller med om färgerna, de var inge vidare... Jag tror att jag håller på och spelar det spelet just nu faktiskt, haha xP
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag har ju vetat det där om Hidden Entertaintment var Hidden Dino. Men har aldrig heller kopplat det. Hur kan man ha missat det? Seriöst hur? Jag har inga ord...

Vendela Riverfield

VIlken av Springedale spelen har du? Jag har själv Över stock och sten samt ut över ängarna! :)

Svar: Jag har alla fyra, men råkade börja med Ut över ängarna trots att det är det sista :) Spelade igenom alla förutom Hovar längs kusten igår, men jag tror inte jag hade mycket kvar av det.
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Intressant häst modell. Väldigt charmigt fulsöt :D<3
Ser litegrann ut som en Lipizzaner.
Undrar när lipizzanern kommer till SSO btw? xD Den känns rätt bort glömd ^^´

Svar: Lipizzanern känns som om den har blivit nedgrävd och bortglömd någonstans xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.