Chrome Pointer

Woho!

   Jag har "bara" 1500 ryktespoäng kvar innan jag är beundrad med G.E.D! Jag som i vanliga fall är så noggrann med att göra uppdrag, just de här ryktesuppdragen har jag undvikt som pesten sedan de kom för nästan ett år sedan. Det händer väl inget särskilt då man väl är beundrad, mer än att man får vänta på nya uppdrag...
 
   På tal om nya uppdrag så tycker jag det är dags för nya uppdrag i Skördebygden - då i synnerhet södra Skörde, som vi inte har kommit in i än. I oktober har Skörde varit öppet i ett år, och borgmästaren Evelyn Goldspur har varit borta längre än så. Och inte nog med det, stackars Jarlaheim styrs av latmasken Jack Goldspur! Så kan vi ju inte ha det. Nä nu ser jag verkligen fram emot att vidareutforska det här, särskilt i samband med G.E.D., som säkerligen har något att göra med Evelyns försvinnande. Om jag inte minns helt fel så har det hintats om något sådant... (GAAAH jag vill så gärna spela igenom hela spelet en gång till...)
 
 
 
   Utanför spelet så har jag börjat med de båda sista redigeringarna från tävlingen. Dock är jag i behov av bilder för att kunna fortsätta... ska logga in i spelet igen och fortsätta efterlysa de hästar jag behöver.


Siri

De hintade om det är jag 99% säker på - men jag kan ju alltid minnas fel

Anna Westbaker

Vad är det för hästar du behöver?

Svar: Det är klart sedan länge ;)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.