Chrome Pointer

Första dagen i Dinodalen

 
   Ja, första dagen är för många avklarad. Många har börjat sova över för att få fler uppdrag - tänk då på att det är ännu viktigare att spoilervarna. Det är oerhört ohyfsat att sova över så att man får tillgång till uppdrag inte ens de som spelat som mest kan ha för att sedan trycka upp bilder och information i ansiktet på någon. Jag gissade vad som väntade i morgon och efter att ha fått just spoilerbilder rakt i nyllet så vet jag lite mer precist vad det är. I morgon blir det alltså de uppdrag som jag redan har gjort. Om det blir alla uppdrag vet jag inte, men det är lugnt. Jag klagar inte över att ha lite extra att göra i några dagar!
 
 
   Vad tycker ni om Dinodalen än så länge? Är den som ni förväntade er? Är ni besvikna över något? Fanns det något ni tyckte var riktigt bra?






Anne

Det var helt underbart, men sedan krashade min dator så jag han bara vara inne i typ 15 min.

Tilde Miststreet

Fick ni som var på Star Stable-kontoret extra XP? Ni var ju inne på era egna konton och gjorde uppdrag och så får ni göra dem igen nu, fick ni XP på besöket?

Svar: Nej, vi var inne på en stängd server så ingenting vi gjorde då finns kvar på våra konton nu!
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Ingången med hissan var över förväntan häftig! Jag hade hoppats på att Dinodalen inte skulle vara så bister och kall utan mer ett vitt vinterparadis, så det är jag lite besviken på. Kanske finns ställen där dimman lättar...men jag antar att vi aldrig kommer att se solen där inne :(

Madelyn Applenight

Dinodalen....jag ar bra, bra, bra. Min svenska nej god. <3 du, esme!

Sofie Dolphinknight

Jag är jättenöjd! Känns ännu mer episkt än skördebygden. Det är så mysigt där... Och jag älskade att det fanns geysrar!

Esther Westhill

Jeg er utrolig fornøyd med Dinodalen, men noen ganger skulle jeg virkelig ønske at det ikke alltid var tåkete der, slik så man fikk bedre sikt og kunne se alt i sin praktfullhet, haha.. :) men det er egentlig det eneste!!

Britney Moonwood

Inte riktigt vad jag förväntade mig. Hoppades på något som skulle likna ett Vinterparadis som Ava skrev och att det skulle vara mer civilisation med stall, byar etc.. men men, I still love it ^^

Sofia Northfall

Tänkte på en kul sak när jag var vid "Isendell", eftersom att man är lite Frozen fan så la jag märke till att namnet likna grymt mycket på "Arendelle" XD Hoppas det kommer en ishäxa *.*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.