Chrome Pointer

Så, massa grejer färdiga

   Hej, säger jag för en gångs skull! Det känns som att jag inte har haft tid för datorn på ett tag, och just idag har det varit jätteskönt att vara ute i det fantastiska vädret här utanför Stockholm. Min klass lyckades faktiskt övertala vår lärare att få ha en av dagens lektioner utomhus (vilket är rätt nice med utsikt över Skurusundet, som är fantastiskt vackert under den här årstiden), och sen gick jag nästan hela vägen hem i långsamt tempo; hur härligt är det inte med de här tidiga sommardagarna liksom?
   Jag har nu en enda riktig skoldag kvar, med avslutning på onsdag. Helt sjukt! Min skolgång är liksom färdig! Jag är galet rädd men ändå lite hoppfull för framtiden - skolan har aldrig riktigt varit min grej så jag hoppas på att få det bättre framöver. Gäller bara att skaffa sig ett jobb...
 
 
   Nog om det, SSO nu! Med tanke på teaserbilden igår och dubbla SC idag kan vi ju anta att vi får Tinkerhästar på onsdag - för det finns nog ingen som tvivlar på vad det är för hästras som är på ingång. Jag har pratat om Tinkerhästarna ganska många gånger, så ni minns nog att jag håller med många av er om förhoppningen att de här hästarna inte kommer vara särskilt stora. Om de är större än våra vanliga starthästar kommer jag vara djupt skeptisk!
   Jag kan inte låta bli att undra över om det kommer ytterligare en teaser idag, för ofta kommer det ju en extra på fredagar. Dock så är jag lite tveksam eftersom vi fick den nya bilden igår, istället för i onsdags. Vi får se, helt enkelt!
 
   Jag försökte btw spela Arvet från Rosemond Hill på min nya dator igår. Och det gick superbra, allt fungerade helt perfekt - tills jag skulle spara, då spelet lade ner helt. Åh så surt, jag som verkligen sett fram emot att spela igenom det :( Är det någon som råkar veta om det hör till vanligheterna att spelet inte vill funka då det kommer till att spara? Spelet är ju så gammalt nu så jag har faktiskt svårt att hitta information om det alls på nätet...
 
 
Viktigt!
   Jag vill återigen påminna er om att tävlingen om Jorvikipedias nya logga avslutas på söndag. Jag hoppas verkligen att ni som har funderat på att vara med skickar in några bidrag och att ni som har skickat ett eller två bidrag kanske skickar in fler så att ni kommer upp i maxantalet på tre. Vi får se lite hur tävlingen avgörs; till att börja med ska Daisy Eastborn och Lys MacWright, som är Admins på SSO Wiki, få titta på alla bidragen, sen bestämmer vi ytterligare hur vi ska utse vinnaren :)






Charlotte Snowborn

Jag hoppas på att tinkern är i storleken av våra starthästar, men grövre. Sedan ser jag gärna att de inte har samma typ av "vinthundsbuk" (Inget ont om vinthundsbukar, vinthundar är ju det bästa som finns, men som häst.) som de stora raserna har nu.

Arvet från Rosemond Hill spelade jag när jag var yngre och tyckte mycket om spelet -men- det kraschade fruktansvärt mycket (speciellt under tävlingarna) och att spara spelet trilskades också något enormt. Jag minns inte hur jag löste det, men jag kommer ihåg att jag i alla fall tog mig till slutet så på något sätt måste det ju ha lyckats. Men hela spelet är väldigt ostabilt redan i grund, tyvärr på ett så bra spel annars. Minns att jag älskade grafiken i spelet när det kom =P

Wirre Weris Drake

Jag hade problem med Arvet Från Rosemondhill har jag för mig, buggade när man skulle mocka m.m och spara! Så jag misstänker att det är spelet i sig som är dåligt, synd för det var kul :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.