Chrome Pointer

"Den här ballongen går bara till Alingsås!"

   Ja, rubriken är jätterelevant för jag har varit i Alingsås idag. I hela fyra minuter. (Jag gillar att åka tååååååg)
 
   Jag har varit i Göteborg sedan i onsdags och är hemma nu. Jag och mitt gäng har varit med om massor - plankat på spårvagnen, åkt fel med spårvagnen (åkte i en kvart åt helt fel håll då vi skulle till vandrarhemmet), haft sing-a-long till Frozen (vi satt alla fem på en madrass på golvet i vårt rum medan vi tittade på min iPad som stod på en stol, bra hemmabio), kutat runt på Svenska Mässan, tittat på typ 60 ekipage i hoppning samt avslutat vår resa i sann thriller-anda då vi försökte ta oss genom Götet i jakt på insulin efter att vår diabetikers insulinpump helt plöstligt lade av helt och hon blev ashög. Så kan det gå!
 
   Självklart hamnade jag i SSO's monter på mässan, efter att ha vandrat runt och samlat lite mod först, haha. Släpade med mig den i gänget som jag faktiskt lyckats introducera för spelet tidigare, så jag var inte helt själv ^^ det var riktigt trevligt att möta Hanna och Malin (GM Heather och GM Lucia) som stod i montern, och jag var kvar där en liten stund (bland annat för att kika in uppdateringen som jag inte hunnit se än). Det blev lite allmänt prat, och jag tycker det var rätt informativt även fast jag inte hade några frågor att ställa :) Allt som är värt att höra ska jag självklart ta upp, jag tror det kan vara lite kul för er att höra. Det är ingen revolutionerande information, självklart, men det kan vara kul att veta :)
   Jag fick lite gratiskoder också - eller ganska många blev det faktiskt, haha. Sex stycken är reserverade för mig själv + övriga fem medlemmar från min klubb (jag ska skicka koderna till er!), men sen har jag ytterligare fem koder som jag kommer lotta ut! :) Varje kod ger 200 SC samt 15 dagars Star Rider. Varje kod kan användas en gång och man kan inte använda flera koder till ett konto. Jag drar upp utlottningen i morgon, så håll utkik då!
 
   Koderna ser ut såhär:
   (Notera mina snygga naglar - lacket ville inte sitta kvar D:)
 
   Kodernas framsida (eller baksida, beroende på hur man vill se på saken) är SJUKT söta, ska visa hur de ser ut i morgon ^^
 
   Nu måste jag dock sova (eller ja, ska in på SSO först, hehe), jag ska ju faktiskt jobba i morgon... ha det gött, så återkommer jag då jag kommer hem vid fyrasnåret!






Nicole Bravenight

Hur ska man kunna få en kod eller var det bara från klubben ?! ^-^

Svar: Om du hade läst i inlägget hade du sett att jag kommer lotta ut fem koder senare idag :)
Esmeralda Silverforce

Maja

Hur kommer man med i lottningen?

Nicole Bravenight

Hur låtar du och hur blir man med i låtningen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.