Chrome Pointer

Tre plagg jag vill ha till SSO

   Det här inlägget föreslogs av Amanda Rainwood.

 
   Jag skulle vilja se:
 
   Halsdukar (just för att jag typ fryser ihjäl bara av att titta på karaktärerna i Dinodalen - Esme vill ha mycket kläder på sig!)
 
   Västar i färgerna rött och gult (som i mitten på bilden nedan - jag nämnde faktiskt att västarna i de färgerna inte fanns i spelet då jag var på Pixel Tales i våras och då sa det något om att det var ett misstag tror jag... men västarna finns fortfarande inte att köpa!)
 
   Oooooch... haha va sjutton, jag vet inte riktigt? Eller jo! En jacka som ser ut som den jag har IRL då jag rider, tycker den är dösnygg haha..
   Har inga bra bilder, men den kan beskrivas som en mörkblå, tunn jacka med hög krage (som spelets stalljackor i GÅD) med vita dragkedjor!
 






Sofia

Du kan ju göra ett liknande inlägg fast ett med utrustning du vill ha till spelet ;)

Eline westlord

Åh va mysigt om man kunde ha halsdukar ! Tänk om man till och med kunde ha täckbyxor och tjocka vinterjackor *-* Skulle även vara mysigt med en onepiece :D

Sofia Diamondnight

Åh är det en mountainhorse-jacka? har en sån, den är iaf mörkblå med hög krage & vita dragkedjor, så det kanske är samma sort? cx

Svar: Vet inte vad det är för märke på jackan, det är en klubbjacka men jag kan inte kolla upp det härifrån eftersom det inte är någon "riktig" ridklubb (och jag lämnade jackan kvar på jobbet så jag kan inte kolla märket direkt heller, hehe) xP Snygg är den iaf!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.