Chrome Pointer

Massor gjort

   Nu börjar jag komma ikapp lite med uppdrag och allt. Dels har jag nu äntligen kommit igång med arkeologi (vilket jag längtat efter - tror det här bli nice), dels har mina dagliga julbestyr nu satts igång. Har dock enbart fått dubletter än så länge, vilket är trist :(
   En sak till - Ronnie Bob. Den där förbenade Ronnie Bob. Jag vet inte hur många ungar han har egentligen. Och nu tycker jag att han kan ta och dyka upp i Jorvik själv snart och förklara sig.
 
   Idag fick jag också gästa Kims julspecial. Det var en kul grej tycker jag :) Jag vet inte hur mycket han klipper bort, haha, men det blir spännande att se avsnittet då det väl kommer ut ^^ Jag länkar förstås avsnittet här sen!
 
   I morgon är det fjordingdagen! ÅÅÅÅH som man har väntat och längtat! Jag har drömt om en fjordhäst i Star Stable-serien sedan jag satt som på nålar och väntade på att Vinterryttaren skulle släppas, och nu äntligen är det dags! Jag kan avslöja att tävlingen där ni fick gissa min nya pålles namn är avgjord, för nu har två stycken gissat rätt. Ni kommer få reda på namn och allt i morgon då han står i mitt hemstall :) Jag hoppas verkligen att uppdateringen går lite snabbare i morgon än vad den har gjort de senaste veckorna, hehe... är så himla tagg på att rida runt på lillfjorden, och jag kan knappt vänta på att börja redigera bilder på honom!






Sally Hawklord

Om du inte har fått nog av fjordingar så kolla på ssos Yt eller FB för att se trailern:D

Svar: Har sett det sedan länge men har inte varit hemma under kvällen!
Esmeralda Silverforce

Luna Friendstreet

Men Harley kanske är Ronnie Bob!! Han hade ju en känsla av att ha varit i södra Jorvik förut... Han kanske har råkat ut för något som liknar Frank Einsteins åkomma och tappat minnet?

Svar: Möjligheten finns!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.