Chrome Pointer

Tio saker jag verkligen önskar till SSO

   Jag har ju en lång önskelista som finns att se i menyn till vänster, men de här tio sakerna ligger just nu allra högst på min önskelista - eller det är iaf saker som jag vill se snart i spelet.
  • Södra Jorvik - Uppenbara anledningar. Vem vill inte dit just nu liksom? Det har varit snack om att det släpps till SSO's tvåårsdag i oktober, vilket då ska vara den tredje oktober om jag inte missminner mig, men vi får se om det stämmer. Jag har inte den blekaste, men jag hoppas att det släpps innan snön kommer.
  • Sadelgjordar - Uppenbara anledningar även här. Seriöst, bara en liten tunn rem som den i Star Stable-spelen räcker, bara man ser att något håller kvar sadeln.
  • Nya unika hästraser - Andalusier, Arab, och mina egna önskemål gällande Shire, Tinker och Fjording. Hästar med lite unika utseenden som sticker ut från mängden.
  • Kunna dölja andra spelare - Att med en knapptryckning dölja andra spelare; att se dem i chatten, visst, men så att man kan göra uppdrag utan att femtio andra kottar kutar runt och gör samma sak.
  • Den nya funktionen som kommer till hemstallen - typ alla bloggar verkar ha skrivit om den. Jag såg den först på Tumblr själv faktiskt. Det verkar som att det blir en funktion som innebär att man kan köpa skötsel till sina hästar, vilket är jättepraktiskt om man reser bort.
  • Kunna stänga av klubbinbjudningar - Jag har ingen nytta av det själv, men för de som är klubblösa och vill vara klubblösa borde man kunna blockera klubbinbjudningar för att få en bättre spelupplevelse.
  • Uppdaterad censur - Censuren är sönderspunkad, (nu kan jag visserligen skriva "jösses", efter mycket om och men) den behöver allt ses över...
  • Aktiva moderatorer - Som jag sa häromdagen tror jag att något sånt här är på gång, man vet ju aldrig, men jag hoppas att det kommer snart.
  • Bättre löner på dagliga uppdrag - Jag pallar inte göra de nya dagliga som kommit till spelet, det är alldeles för dåligt betalt. Så ovärt att göra jobbiga uppdrag och inte få mer än 15 JS för dem... Lönerna borde absolut höjas.
  • Uppdaterat hemstall - Fler boxar åt folket! Och då man ändå är igång, ökad hästgräns please? Jag vill ha så många fina hästar ♥
 
   Är det något av det här som ni tycker är bra, eller något annat som ni väldigt gärna vill ha?


Genevieve Nightbard

Alltså, balansen i stallet just nu.
2 helt okej spiltor där man rymmer typ 2 hästar om de är bra vänner.
1 liten ligghall där jag för tillfället har 2 ponnyer och Donnie, och får nog plats med 2 hästar till om de tycker om varandra.

... och en skamvrå där Nightsong hamnade när Hansi kom hem och kvickt flyttades undan från, då jag tyckte synd om stackaren som måste stå i ett mörkt hörn utan någon form av strö, ljus eller värme x (

Nellie Northside

Håller med om allt.
Tycker också att de borde fixa till hoppstilen för både ryttaren och hästen så att det är lite mer verklighetstroget. Ryttaren öppnar händerna och slänger hela kroppen fram och tillbaka... ;_;

Alice

Jag tycker om idéen med hemstallet , tex att man kan köpa till ex antal boxplater för en summa sc. :) så kommer det upp en knapp typ "bygg ut hemstall" med blått glitter runt , och "bygger ut hemstall" med en silluett ( vet nt hur de stavas ;_;) av en såndär byggställning eller hammare och spik.

Svar: Att bygga ut hemstallet själv lät som en härlig idé, fast jag vet inte om jag pallar betala för det med tanke på att hästarna är rätt dyra de med xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.