Chrome Pointer

Pengaplaner

   Jag har ju nu sagt att jag inte ska ha fler hästar på ett tag. Jag har bestämt att oavsett vad som händer så ska jag inte köpa en häst innan höstlovet, och efter det... sen får jag nog lägga om min plan. Kanske jag känner att jag har tid för en häst om det kommer en strax efter, kanske jag väntar till jullovet. Antagligen får jag vänta till jullovet, för jag sträcklevlar alltid tills jag är färdig, och jag orkar inte spela särskilt länge efter skolan.
 
   Detta är alldeles utmärkt för min plånbok. Jag handlar ytterst sällan för SC, och just nu har jag 5800. Jag vågar inte riktigt spendera innan jag har fått hem alla hästar jag vill ha, så jag är sjukt snål. Men jag har bestämt att jag får shoppa så länge jag inte går under 6000, så om tre veckor kanske jag köper något.
 
   Just nu är jag stenhård med mina JS också, jag tjänar in minst 1100 varje dag. Varannan dag måste jag lägga ut 500 på mat till hästarna, eftersom jag alltid köper höbalar. Om SSO höjer maxgränsen för JS blir jag väldigt glad, kan jag ju nämna! Just nu är det två saker som jag verkligen har i sikte, det allra första jag ska köpa är ett par jeans. Typ alla har dem men jag har missat dem av någon anledning x)
 
   Så just nu - hård pengaplan, så kanske jag har några slantar att lägga på shopping då Södra Jorvik öppnar :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.