Chrome Pointer

Ingående analys av gårdagens bilder

   Ja, hade ni förväntat er något annat av mig? Jag letar ju mönster överallt, så nu har jag allt något att bita i ^^
 
   Vi börjar med byn/byarna. Jag antar att det här är samma by, men GME ville inte svara då jag frågade för att vara säker, så att hon inte skulle spoila något alls :)
   Det här torget är otroligt vackert! Nu tycker jag ju inte om posteffekterna så jag tror det är ännu vackrare in-game. Staden påminner mig lite om något medeltida, mot tidig renässans. Den gotiska stilen hade inte sitt uppsving förrän långt senare, och jag tror att den här stilen ska vara innan renässansen. (Som sagt, läste kulturlinje på gymnasiet, skadad för livet) Dessutom, ser ni tornet där till höger? Tänker mig typ ringmuren runt Visby... Medeltida borg, alltså. Och vad är det för figur som står där borta bakom trädet? Och som går där borta?
   Bänkarna är jättefina, och de nya lyktorna är fantastiskt vackra. Ni ser berget uppe till vänster? Jag tror att det är en del av Grådaggsbergen eller Djävulsklyftan.
 
   Jag gissar att det här är en gata i byn ovan. Tvättlinorna bidrar ännu mer till min medeltidskänsla, jag tänker mig ett nära samhälle där alla känner alla och det inte finns annan plats att hänga tvätt än ovanför gatan. Förhoppningsvis slipper man åtminstone soptömningen på gatorna x)
   Vi har en ny skönhetssalong. Men butiken till höger, titta på symbolen. Ett hästhuvud. Den symbolen har vi aldrig sett förut. Tjejen som driver affären ser ut som de som driver dekorationsshoparna, så jag undrar om det endast kommer säljas huvuddekorationer till hästen där. Kanske luvor, om man har tur? (haha, hoppas kan man ju alltid). Längre nedför gatan står en annan mysko figur - kan det vara en veterinär? En klubbförmedlare? Eller något annat.
   Kära vänner, se ut under muren. Vad som skymtar där bortom. De där gula murarna känner jag igen, och jag har saknat dem så länge. Jorvikstallet finns där, och därmed är byn på bilden ovan med största sannolikhet Jorvikstallets byggd. Jag ser verkligen fram emot att flytta in mina hästar i Jorvikstallet och kalla denna vackra by för mitt hem. Finns liksom inget annat alternativ just nu - ända sedan min första dag på SSO har jag väntat på Jorvikstallet, och det finns inte på kartan att inte få flytta dit igen.
 
   Denna bild ser man inte så mycket på, mer än att vi får en tät skog. Precis vad jag hoppats på! Flugsvamparna bidrar till känslan av att det här är en riktig trollskog, och jag kan verkligen inte vänta på att rida och undersöka skogen. Jag vet inte om det är stenbumlingar man ser bakom berget?
   Den här skogen känns ännu mer mystisk än Hollow Woods, och jag hoppas att det händer spännande saker här - känns som att stället har potential.
 
   Återigen en underbar medeltidskänsla. En blå transport, me like very much. Tänk att rida över det här fältet! Nu är frågan, vad är det här för ställe? Bedrövade Dews farm? Västerrosgård? Något man helt glömt bort? Ett namn vi aldrig har sett? Det ser ut som att det finns en silo där borta bakom träden, och jag gissar att det finns minst en butik där borta.
 
   Ja, vad tycker ni? Något att tillägga, något att ändra?


Siri

I cant do dis ;_; Det här är en långsam plågsam väntan ;_;

Rose G

En bra tålamodsprövning blir det, haha *-* Till vänster om stenhuset vid åkern skymtar man, om man zoomar in ordentligt, en skylt som liknar den i Fort Pinta = Fort Maria? GAAAAH GM, släpp in oss ;_;

Svar: Hoppsan, skylten glömde jag att nämna ^^'
Esmeralda Silverforce

Emelie silverhaven

Ljuv morgonläsning! Jag tror du kan vara inne på nått med luvorna :DD hoppas verkligen det! Jag har tjatat i evigheter om mer hopp och dressyr inriktad utrustning och kan knappt bärga mig för vad södra jorvik har att erbjuda! Jag kommer rida direkt till jorviks stall och byta hemstall och jag kommer dö lite inombords om det visar sig att man inte kan det

Svar: Haha, jag tror att halva spelet spunkar sönder om man inte kan flytta till Jorvik x) håller med om luvorna, dock vet man ju inte hur det skulle se ut i spelet och därför vågar jag inte hoppas på för mycket... :P
Esmeralda Silverforce

Siri

Nu känner jag mig dessutom ännu räddare att man måste vara beundrad överallt, men jag tror nog att folk kommer bli helt galna då så jag hoppas SSO teamet tänker på det

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.