Chrome Pointer

Dinodalen

   Detta inlägg önskades av Nichole Starrock.

   Den Glömda Dinosauriens Dal. Den Gömda Dinosauriens Dal. Dinodalen. Det är banne mig knappt så att jag själv vet vad stället heter.
   Något som är väldigt intressant med det området är att South New Jorviks invånare känner till den, men ingen vet vad som egentligen finns där. Så Nic Stoneground susar dit i sin luftballong och sen är han puts väck.
 
   Vad vet vi om dalen? Vi vet att den är kall. Det måste den vara, eftersom ingången är igensnöad. Om inte annat är det ett sånt där underbart naturfenomen så att dalen är omgiven av höga, kalla berg medan den i sig är varm. Fast jag skulle nog hellre vilja tro att det är en slags evig vinter där.
 
   Den här dinosaurien då. Till att börja med - är det en levande dinosaurie eller en död dinosaurie? Om den är död tänker jag mig typ "ligger det ett gigantiskt dinosaurieskelett någonstans där nere?". Om den lever, klampar den runt och skrämmer livet ur hästar? Vad är det för typ av dinosaurie? Är den ödlehöftad eller fågelhöftad? (Fyrbent eller tvåbent, alltså) Köttätare eller växtätare? Om det är en "glömd" dinosaurie, kan det vara så att den är så pass bortglömd av vetenskapen att det faktiskt är en drake och inte en dinosaurie? Om det är en "gömd" dinosaurie, är det typ... Loch Ness-odjuret?
 
   Finns det liv i dalen? Människor som varit insnöade i decennier? Djur? Kommer folk flytta dit då dalen öppnar upp, så som Jasper flyttade till GåD? Finns det någon slags bebyggelse, eller är det bara ett snötäckt naturligt landskap? Finns det ruiner som hintar om att människor bott där förut?
 
 
 
   Det här är bara spekulationer, för vi vet ju absolut ingenting. Och så som jag sa häromdagen så kan verkligen vad som helst hända i SSO. Jag vill sjukt gärna veta vad som pågår i Dinodalen, precis som jag är så grymt nyfiken på Fornkungens Bergsväg, men just nu är det ju Södra Jorvik som jag är ute efter.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.