Chrome Pointer

Att låtsas och ljuga i chatten

   Vad får man ut av att låtsas vara någon annan, av att ljuga i chatten? Känner man sig bättre som människa om man framställer sig på ett falskt vis?
   Jag har nog sett 10-15 gånger att någon låtsas vara från England och snackar engelska (oftast med dålig stavning och ännu sämre grammatik) i chatten, men tillsist får ge sig antingen för att folk väldigt nyfiket börjar fråga ut denne eller helt enkelt säger "lägg av, du är inte från England".
   Jag ser visserligen inte igenom lögner särskilt lätt, men däremot är det väldigt lätt att avgöra om någon ljuger om att vara från ett engelskspråkigt land. Ett exempel har vi från idag, då en tjej påstod sig vara "from England" (bara där fick jag dåliga vibbar) och vaktade sin kamrats konto, och allteftersom blev både hennes stavning och grammatik så sjukt dålig. Ett fint exempel har vi i "Whant somone ride whit me?". Ja, det där stod seriöst i chatten. Tror inte att jag behöver säga mer än så.
 
   Vad får folk ut av att ljuga? Känns det bättre av att låtsas vara någon annan, att framställa sig på ett sätt för att få uppmärksamhet? Känner man sig mer omtyckt av att ljuga ihop en annan image?
   Jag fattar verkligen inte det där, och då jag väl genomskådar folks lögner i chatten tycker jag nästan synd om dem. Jag har en människa i min närhet som ljuger till extrema längder, och det blir ju bara värst för denne själv då dennes lögner blir genomskådade. Hen har hamnat i lite trubbel genom åren till följd av detta, så jag hoppas att de som ljuger i chatten inte håller på med sånt IRL, för det slutar verkligen inte bra.
 
   Lögner uppkommer så lätt. Men om man ljuger för att få uppmärksamhet är det faktiskt bättre att hålla tyst - för i slutänden finns det ingen som gillar en lögnare.






Siri

Usch ja. Något som nästan är ännu värre är när någon säger att dess husdjur typ dött eller något för att få uppmärksamhet.. hände en gång så att jag FÖRSTOD att det bara var för uppmärksamhet, för hon sa först "He hamster har dött ;''(" och när ingen kommenterade det sa hn "HALLÅ?!??!?! min hamster har dött!!!!!!!"
like, åh stackars dig men du mår inte bättre av att vråla ut det i global (oj vad okänslig jag känner mig)

Siri

*hej min hamster har dött ;''((

Exenzia

Usch, hatar när folk ljuger i chatten och söker uppmärksamhet. När de säger att de är från t.ex. England i detta fallet, är det skrattretande över hur dåligt de stavar, och hur dålig deras grammatik är. Man genomskådar det direkt, genom en sådan mening som denne personen nu nämnde.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.