Chrome Pointer

Att se vad man håller på med

   Ni vet då man sitter på sin häst i hemstallet och rotar runt i garderoben? Då man försöker se hela hästen på samma gång som man desperat letar efter rätt grej i de många flikarna?
   Jag hamnar åtminstone så vartenda gång jag ska byta outfit. Och det är rätt irriterande.
 
   Så här ser det alltid ut. Jag stör mig jättemycket på det, jag vill kunna se allt!
   Så jag tänkte lite. Ni vet The Fashion Barn? Jag älskar hur det se ut där, att man kan se allt och dessutom byta vinklar. Om något sånt kom till hemstallet, så att man kan se hela hästen och hela ryttaren på samma gång, det skulle jag verkligen gilla.
 
   Fast det kanske bara är jag som stör mig på garderoben som den ser ut i dagsläget? (Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag skulle vilja ha färgade ikoner så att man lättare ser vad man letar efter...)






Miranda Moonbell

Beroende på hur stor skärm man har så kan man se hela hästen eller inte :) Exempelvis har jag samma problem som du på min laptop, men med min stationära dator (som jag har en ganska stor skärm till) så ser jag utan problem hela hästen och ryttaren. ^^

Svar: Vad skumt måste jag då säga - jag sitter vid en laptop som har sjukt bred skärm (jag har verkligen problem då jag ska förflytta den, den går inte ner i någon väska) och jag ser ju typ ingenting >.<
Esmeralda Silverforce

Fiona Mcpaw

Jag tror det Miranda menar är att på en större skärm kan man välja att ha 1080p som upplösning, vilket blir mycket större då. Jag kan tex välja det om jag kopplar till teven, men inte som vanligt på datorn :P

Men jupp färgade ikoner, give me!

Svar: Jag har 1366p i upplösning, ska inte det vara större?
Esmeralda Silverforce

Adrienna Darkbell

ah håller med, riktigt irriterande!

sv: ja men precis, jag tycker att det är få plagg som är fina som kostar under 5000 js, och de flesta som jag vill ha kostar ju 9000 js.. :c

Fiona Mcpaw

heh, jag svarar här. *lite tekniknörd*

När man säger upplösning 1366p (jag har också den) är det bredden som menas, höjden är då cirka 720. 1080p är då den större höjden, och bredden är då på vanliga skärmar 1920.

ehm, ja. (:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.