Chrome Pointer

Till 99% bestämt...

   Då det är möjligt att byta man och svans på hästarna, då kommer hon. Stallets drottning.
 
   Sedan inväntar jag ett till sto också, vilket gör att jag verkligen hoppas på att fler hästar rullar in kvickt framöver. Egentligen skulla jag kunna ta att det kommer en enda häst varje vecka, bara det kommer hästar. Då kan de dra ut på uppdateringarna lite, att man alltid ser fram emot den där nya hästen.
   Faaaast jag vill kanske inte träna flera hästar samtidigt. Men eftersom båda grabbarna är fulltränade nu blir jag lite uttråkad, hehe. Jag längtar efter att få in en ny häst, som man kan tänka sig en ny personlighet till, som kan passa bättre i viss utrustning än vad andra hästar gör, som kan tränas, en ursäkt för att jag ska kunna skriva massa nya inlägg om hur glad jag är över den nya hästen - en ursäkt för mig att fylla på med massa nya bilder, göra ny header, allt, haha.
 
 
   Fram till dess... hah. Jag har gjort alla dagens uppdrag idag.
   Nejmen nu ska jag börja flumma om annat. Jag såg att det var någon som skrivit på en blogg (jag hittar den inte igen) att den nya affären i Silvergladebyn "måste vara för hästarna". Med tanke på skylten, som är den som används vid klädbutikerna, så tror jag att vi kan säga att det inte stämmer. Frågan är bara vad tusan det ska bli där? Många provade att gå in i affären under den korta tid det gick för någon/några månad/er sdan, och det var som en provhytt, framför en spegel, om jag inte missminner mig. Var själv inne där någon enstaka gång.
   Jag kan inte ens föreställa mig vad det ska bli där. Varför skulle man köpa kläder där, känner jag, då systemet som redan finns funkar så bra? Jag har inte den minsta gissning faktiskt.
   Har ni några gissningar över den nya butiken i Silvergladebyn?


Tuva Skyfall

Det kan ju bli en ny butik man får designa sina egna kläder i...? Provhytterns kan ju då användas till att se hur det skulle se ut? Haha låter lite ja.. Men xD

Svar: Det är många som tror det, men tänk hur mycket data som måste lagras på servrarna då? Borde inte spelet klappa ihop av överbelastning om alla ska göra egna designer i spelet och spara dem sedan? Eller jag vet inte, jag gissar mest, är jätteförvirrad xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.