Chrome Pointer

Denna veckas uppdateringar

   Servern är fortfarande stängd, men det finns ändå lite att utvärdera innan jag kommer in för att leta stjärnor och hjälpa James med mardrömmarna.
 
   Det här med att ta av tränset på hästarna, det hade jag väntat. Anledningen till att det kom?
   Tänk er att ni börjar spelet med er häst. Hästen har ett träns på sig. Du köper inga fler träns. Du köper en till häst. Du köper fortfarande inga fler träns. Det är säkerligen det scenariot SSO-teamet har tänkt sig, att man då ska kunna ta sitt enda träns av häst nummer 1 för att istället sätta det på häst nummer 2.
   Fast jag gillar det ur det estetiska perspektivet. Det blir snygga bilder, folk som gillar att rollspela kan säga att de kör NH eller vad de nu vill. Jag tror faktiskt att jag kommer glida runt lite utan utrustning jag också, bara för att Ash är så otroligt söt.
 
   Däremot det med att byta namn... Nä. Det kanske finns några spelare som verkligen känner att namnet de valt åt sin häst är helt fel, men det är liksom med den hästen man gjort alla resor med. Det blir inte samma sak att döpa om den. Om det nu är så dock, att den kommande hästfunktionen har att göra med hästar inköpta på en marknad med färdiga namn (jag skrev ett inlägg om det för någon vecka sedan)... Då blir det liksom en annan sak. Det lär också se snyggt ut med Notariens lilla bås vid stadshuset i Silvergladebyn.
 
   Sen det med att man måste sitta på hästen i sadelkammaren, det är ju ganska logiskt. Om man inte gör det så kan ju inte spelet koppla till vilken häst man vill ha utrustningen på.
 
 
   Jag undrar nu bara, varför envisas alla SSO-bloggare med att lägga upp veckans uppdateringar som en direkt kopiering från hemsidan? Alla ser väl den, jag känner liksom att jag inte behöver se samma text på femton olika bloggar... Då läser jag hellre ett utvärderande inlägg om uppdateringen.






Maggie Westbridge

Håller med dig till 100% vid det där sista. Undrar också över varför dom ska hålla på med att lägga upp uppdateringen. Jag tycker precis som du att det är roligare att läsa deras tankar & åsikter om spelet och inte bara "Det var bra, jag gillade kläderna" :3

Svar: Ja det blir ju rätt larvigt att gå in på blogg efter blogg och se exakt samma inlägg :P
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.