Chrome Pointer

Transportera mera

   Eller kanske inte men jag gillar såna titlar.
 
   Jag är faktiskt lite förvånad över att det inte finns en transport vid ridhuset. Många har sagt det förut, men jag hade tänkt skriva det här inlägget ett tag och jag kan ju inte lägga ner mina inläggsidéer bara för att någon annan hann före.
 
   Nejmen ridhus, logiskt sett så åker ju folk hemifrån för att träna vid ridhus och de åker hemifrån med en transport.  Dessutom är det ju ett "glapp" mellan transportsystemen i GåD och Silverglade, det vore nog rätt bra att fylla i det glappet.
   Egentligen tycker jag det är rätt ologiskt att det faktiskt är en delning i transportsystemet. Bilarna tar sig ju fram, det jag tycker är konstigt är att Jaspers traktor på något mystiskt sätt hoppar över den trasiga bron som Gyllene vägen korsar. Mer logiskt vore att Jaspers pumpafarm är tillgänglig från SIlverglade...
   Känner att det här blev rätt virrigt, men ni förstår nog vad jag menar.
 
 
   Finns det en möjlighet att Södra Jorviks transporter får en helt ny färg? Det vore najs.


Cecilia Starhill

En anledning till att man kanske inte kan ta en transport från silverglade till GÅD kan vara för att dem vill inte att dem som inte kan vara i GÅD ska komma dit, men då kunde dem ju typ ha en skylt där det stog "Du kan inte åka hit än" eller något liknande, men håller med dig tycker att det är jobbigt haha :(

Reg

Håller helt med dig och förstår hur du menar! Man kommer säkert inte kunna åka mellan ön jorvikstallet ligger på och silverglade..

Siri Moonbear

Jag hoppas verkligen att de snart fixar en transport vid ridhuset eller att GåD blir sammankopplad med "resten av världen", nu är det ju så himla avskilt, och det är tråkigt för det är ju fint där :<

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.