Chrome Pointer

Onsdagsuppdateringar framöver

   Har funderat lite på vad som kan komma att hända på Onsdagsuppdateringarna framöver - låt oss säga under den kommande månaden. Endast spekulationer, säger inte att allt kommer hända men jag tror att något av det här kommer hända framöver.
 
   Platser
   - Södra Jorvik skulle väl egentligen kunna vara färdigt nästan när som helst? Jag tror nästan att vi snart får ett releasedatum åtminstone...
   - Vi har fått ett mindre område i GåD öppnat. Jag tror inte att det öppnades för en så pass liten uppdragsserie för att sedan aldrig mer dyka upp, något måtte väl hända där? Och då vi ändå är inne på GåD, Fornkungens bergsväg och allt som tillkommer med det - GåD har varit öppet i över ett år, och jag vill så gärna veta vad som döljer sig i de dimmiga bergen.
   - Med tanke på den nya porten uppe i Valedale känns det som att något kommer hända där också, vilket bådar gott. Kanske är det någon slags passage till Den Gömda Dinosauriens Dal?
 
   Uppdrag
   - Meteor hintar ju om nya uppdrag - med hans uppdrag kanske Södra Jorvik kommer, så...
   - Nya bryggor har ju tillkommit nere vid Moorlandområdet, och jag hoppas på nya fiskeuppdrag snart. Dels för att höja sitt rykte med Jorviks Fiskeklubb, dels för att kunna tjäna mer pengar. Jag tycker det är dyrt att föda tre hästar, hur jobbigt är det inte för de som har åtta?
 
   Utrustning/kläder
   - Svarta westernträns måtte väl dyka upp snart, är så förvånad över att det inte kommit än...
   - På sistone har det kommit jättemycket nya kläder, det känns som att det kommer dyka upp ännu mer framöver. Roligt tycker jag, senaste laddningarna med kläder har ju varit galet snygga.
 
   Annat
   - Nästa uppdatering som tar med sig en häst till Jorvik... Det kan vara något normalt, som den Westfaliska hästen. Det kan vara något efterlängtat, som Appaloosan. Det kan vara något revolutionerande, som en helt ny häst vi inte vet något alls om - en ponny, en arab, ett kallblod. Vi vet verkligen ingenting om Hästfunktionen längre, och det tycker jag är roligt. Vi trodde att vi hade stenkoll, och sen ändrades systemet om lite - och vi kan få en fantastisk överraskning en dag. Otroligt roligt, faktiskt.
 
 
   Vad tror ni kommer hända under sommarens uppdateringar?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.