Chrome Pointer

Uppdateringar framöver

   Denna gång funderar jag över uppdateringen som kommer i morgon. De senaste veckorna har vi fått rätt stora uppdateringar. Uppdrag i onsdags, innan det stjärnor och nya träns, veckan innan det kom Väderkvarnsloppet, innan det var det uppdragen upp i bergen vid Valedale. Om man tittar igenom nyheterna har det hänt väldigt mycket de senaste månaderna, egentligen.
 
   Det är ju jätteroligt. Men jag är lite rädd över att de här stora uppdateringarna ska leda till att det blir många uppdateringar med mindre nyheter i, t ex att vi nu kommer ha några veckor bara med nya kläder och husdjur eller något sånt.
   Det är ju mycket som vi vet ska komma och som vi väntar på med spänning, men jag undrar hur många bollar SSO-teamet kan hålla i luften samtidigt? Jorvikstallet, hästarna, två nya championat. Jag kan tänka mig att det ligger något enormt mycket kodning bakom det.
   Samtidigt finns det en stor del av SSO's spelare som klagar. "För små uppdateringar". Så trist, tycker jag. Då kan de ju lika gärna koda ihop ett spel själva, om de nu ska klaga så mycket. Ett inlägg tillägnat just det kommer i eftermiddag.
 
   Frågan kvarstår vad som nu kommer i morgon. Jag skulle gissa att det antingen är ny utrustning eller någon lite större uppdatering igen. Om det nu är ny utrustning hoppas jag på mina efterlängtade träns utan nosgrimma. Ash vill ha ett svart :3


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.