Chrome Pointer

Dag 15 – Något jag vill köpa

   I Star Stable, de originala spelen that is, fanns det en jacka och ett par byxor som såg ut som en gul träningsoverall. Jag tyckte den var skitful. Ärligt talat, jag tyckte den var hemsk.
   Skillnaden mellan spelaravataren mellan SS och SSO är dock ganska stor. Visserligen ser man fortfarande relativt anorektisk ut, men nu kan avataren säkerligen stå ute i regnet och faktiskt bli blöt, dessutom är det möjligt att ha randiga kläder med mer än en enda rand på. (Jag tror att jag fick fram poängen där.)
 
   Den gula outfiten finns nu i Fiskebyn. Och den ser väldigt mycket bättre ut än vad den gjorde från början. Så den vill jag väldigt gärna införskaffa.
   Liksom så man har det här. (Bild lånad av Lily Rainstorm, Starstableworld.se)
 
 
   I övrigt satsar jag just nu på att köpa in alla blommor som finns, dekorationsmässigt sett då alltså. Har ganska nyligen insett hur snygg Ash är i blommor... ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.