Chrome Pointer

Gårdagens uppdrag

 
   Ja, nya uppdrag igår alltså. Det var väldigt många uppdrag faktiskt, jag hade inte väntat mig att det skulle bli så mycket på bara en dag. På ett sätt var det fantastiskt att bara kunna fortsätta och fortsätta och att det liksom inte tog slut, på ett annat sätt satt man bara och väntade på den fruktade klockan. Jag hade nog ändå kunnat leva med klockan, bara för att ha något att göra i morgon också, men det var faktiskt skönt att slippa den.
   Jag trodde inte att vi skulle möta en karaktär som Spejarmäster. Han verkar så grymt åzum att det finns inte, jag vill absolut se mer av honom. Jag älskar hans kappa/rock/mantel/whatever-det-nu-är, jättehäftig. Och sen att han bara dyker upp där i en grotta mitt ute i ingenstans med en häst och en droska, helt genialiskt. Självklart måste han ju ha ett snabbt transportsystem om han ska kunna ha koll på allt som händer i området. Logiskt också att han bor nära Mario, så att han kan använda Observatoriet för att observera. Ja, ja kände mig tvungen att skriva det.
   Meteor, äntligen, älskade Meteor. Härligt att han äntligen återförenades med Linda, dock tycker jag nästan att hästen borde få en sadel och ett träns så att Linda inte behöver sitta som en jag-vet-inte-vad med händerna i sidorna så som hon gör nu. Och om vi nu visade ridhjälmen för Meteor, varför tog inte Linda på sig hjälmen sen? Hallå, alla NPC's, ridhjälmar är viktiga grejer!
   Ljusceremonins bok, jag trodde att det skulle vara väldigt mycket svårare att få tag i delarna. Nu har vi samlat halva boken, och det gick väldigt smärtfritt. Och om Elizabeth vet vilka som har övriga delar...? Min första tanke är Herman. Vad har vi annars för kompisar till Aideens druider, typ... Conrad? Om det nu är Lisa och Anne som har delarna så är det ju trassel eftersom båda två är puts väck...
 
 
   Sen måste ju den här lilla cut-scenen med Linda vara en av de snyggaste grejerna vi sett i spelet än så länge, är glad över att jag typ spammade sönder Fraps för att få så många bilder som möjligt ^^
 
 
 
 
 






Matilda Greenstone

Jag tror det är Lisa och Anne som har de andra 2. Nästa del i valvet är ju Lisas symbol,stjärnan, och de tror ju hon är i Jorvik medan man inte har en aning om Anne. Kanske är hon nästa person man ska hämta i de uppdragen?

Emmy Lightlord

Hjälmar ja, varken Justin, Thoma, Loretta, Alex eller Linda har det/hade det.
Om man läser första delen av en novell i Jorvik Gazette (stavning?, står det något som typ "Ann och hennes VITA hingst Concorde" OCH HAN ÄR INTE VIT! På magen är han det, men annars är han väl mörkbrun?
Usch, Concorde ska vara Concorde i alla fall xD
Dark Core (Mr Sands?) sa ju något om att Lisa var "oskadliggjord", har hon förlorat sina förmågor då? Kanske, ingen vet o.o
Älskar Spejarmäster, han är typ så cool, speciell, och haha älskar kappan och händerna!
Mvh Emmy <3

Siri

Gissa vem som inte hade igång Fraps :<
Om du får tid eller så kan du väl mejla nån bild till mig?

Siri

Och håller med om att uppdragen var sjukt trevliga, dock fick jag en liten attack när Elizabeth sa "och jag vet exakt vart de är..." Och sen ba : "fortsättning följer"

Och Emmy, Concorde är väl ändå grå? o.ô Iallafall i SSL 3 ^^

Nichole Starrock

känner att det börjar lukta södra jorvik nu när det verkar som att det bara är soulriders som kan öppna portarna! Nästa port att komma igenom har ju en stjärn symbol så det borde ju betyda att Lisa ska öppna den som i detta nu befinner sig uppe i grådaggsbergen!

Haha och det första jag tänkte på när jag fick reda på att vi skulle öppna månporten var ditt inlägg om Jarls Gravvalv som du hade gjort dagen innan uppdateringen! c8
Vet du när vissa saker kommer i förväg eller? kändes som det! x)

Svar: Haha, nejnej, det var bara en grym lyckoträff efter att jag läst på och upptäckt att Jon Jarl var någon legendarisk svensk krigare ^^
Esmeralda Silverforce

Emmy Lightlord (igen ^^)

Hej igen ^^
Siri, du har helt rätt, han är gråbrun-aktig, eller något åt det hållet :)
Mitt SSL 3 har försvunnit lite :/
Mvh Emmy <3

CW

Herre ostsmörgås vad jag längtar efter att få göra dessa uppdrag. Grym blogg btw.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.