Chrome Pointer

Framtiden för DDV

   Igår hade Disney Dreamlight Valley ett showcase for att snacka om 2024 och jag känner mig verkligen taggad på spelets framtid. Jag har spenderat över 200 timmar i spelet sedan det släpptes och medan vissa saker absolut kan förbättras är det så mysigt, chill och ostressigt - och trots en mängd grindande känns det sällan jobbigt. Är lite osäker på vad jag tycker om betald expansion efter att ha betalat massor för mitt Founders pack - jag tycker kommunikationen om betalningsmodellen inte varit helt klar, och det stör mig lite som kund. Nåväl, en spännande framtid väntar!
 
   (Är det btw bara jag som reagerar på att det nya timglasverktyget är en större version av Wizarding Worlds tidvändare? Liksom förminska timglaset och sätt det på ett halsband och spring iväg för att rädda livet på Sirius Black och Vingfåle då man ändå är igång)
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.