Chrome Pointer

Dissendium

   Statyn av Gunhilda av Gorsemoor, som döljer den hemliga gången från Hogwarts till Hogsmeade
 
   Det finns två problem jag har med Hogwartsslottet i Hogwarts Legacy. Det första är uggletornet, som behölls så som det är i filmerna medan det i böckerna alltid beskrivs som en del högt upp i slottet - jag hade verkligen önskat att slippa springa ett par kilometer för att gå upp till uggletornet, en bra bit utanför skolan.
   Problem nummer två är skolans hemliga gångar. I böckerna beskrivs att Filch kan ta sig från en våning till en annan som i ett trollslag för att han har koll på hemliga genvägar, det ska finnas sju hemliga gånger ut från skolans marker (eller åtminstone från och med Piskande Pilträdet planterades 1970, så sex gångar i HL då), det ska finnas dolda trappor och korridorer bakom gobelänger och målningar - men väldigt, väldigt få av dessa får synas alls. Slottet är så magnifikt som det är och många har nog svårt att lära sig hitta i det (tog mig ca 5 timmar innan jag kände mig någorlunda bekväm med att springa mellan viktiga locations helt utan karta), men jag hade faktiskt förväntat mig och hoppats på många fler hemliga gångar än vad som finns tillgängligt. Varulvsrummet nära fängelsehålorna är ungefär det jag förvänta mig finna på många, många fler platser, och jag önskar att det funnits hemliga trappor osv även fast jag förstås har överseende med att det kunde ha varit struligt att få ihop. Det är lite oklart för mig exakt var nya laddningszoner i slottet ligger, och hur mycket som laddas ur varje gång en ny del laddas in.
 
   Nu då HL varit en sådan succé och det verkar som att fler produkter i samma universum är på g så har jag ändå hoppet uppe om att uppdateringar kan komma att ske i slottet om vi får fler spel på Hogwarts. Jag ger katten i Quidditch, men ge mig mer av slottets hemligheter!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.