Chrome Pointer

Det är höst och rusk och allt

   Oktober flög förbi och snart börjat vi höra Mariah Carey vråla om julönskningar överallt på hela internet. Min månad har varit händelserik med stalljobb (tog med mig dator och hund och drog till skogs i några dagar för att sköta stallsysslor på morgonen, jobba på dagen och rida efter jobbet), massor med vanligt jobb och allmänt fix hemmavids. Senaste veckan har varit en emotional rollercoaster och det slutade med att jag bokade in två veckor semester i november för att andas ut innan alla kollegor drar på julledigt. Älskar att jobba genom vinterledigheten eftersom tempot är så lugnt och ofta kan jag förbereda massa grejer som gör livet lättare under det kommande året.
 
   Halloween i SSO pågår just nu, men jag har känt mig stressad av festivalen och har spelat väldigt lite. Jag har å andra sidan spelat JÄTTEMYCKET Disney Dreamlight Valley. Jag spenderar extremt mycket av min fritid i DDV just nu och har verkligen jättekul med spelet. Kan inte rekommendera det nog mycket! Är nästan klar med det allra sista uppdraget som just nu finns i spelet (har tagit det väldigt lugnt sedan nya uppdrag släpptes i veckan) och ser redan fram emot nästa DLC. Ser enorm potential i spelet och längtar efter mer. Bara att öppna spelet varje morgon till ett nytt sortiment i butiken är superintressant och "lurar" en att stanna kvar i spelet för att göra annat ett tag. Hemskt och genialiskt koncept på samma gång.
 
   Mitt favoritspel just nu!
 
   Nu satsar jag på en sista veckas jobb innan min sista semester för året. Ska bli skönt med två veckor då jag kan försöka bättre på livet genom att röja lite hemma!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.