Chrome Pointer

Misty genom åren

   Jag brukar ju se till att "uppdatera" mina hästar då det är lämpligt. Typ "en ny generation av häst finns nu i spelet så den här hästen kan se bättre ut". Den här som än så länge gått igenom flest förändringar är min Painthäst Misty, som från början hette Morningmist. Hon startade som Paint Gen 1, uppdaterades automatiskt till Paint 1,5, byttes sedan ut mot Jorvikiskt Varmblod Gen 3 för att slutligen återvända till sina rötter och bli en Paint Gen 3. Sedan den senaste uppdateringen med nya namn fick hon även byta namn från Morningmist till hennes eviga smeknamn Misty, för enkelhetens skull.
 
   Throwback till ett gammalt grått Jorvik med Misty som hon såg ut från början
 
   Har tyvärr inte en enda bild från hennes dagar som en Gen 1.5-häst!
 
   Då de Jorvikiska Varmbloden anlände i den här formen fick sig Misty snabbt en ny look...
 
   ...men då Painthästarna till slut uppdaterades var det även dags för Misty.
 
   Så vad hände med det Jorvikiska Varmblodet Gen 3? Jo, det döptes om. Jag hade nämligen länge en Painthäst i Gen 2 som hette Strawberry Way, eller Sweetie. Då Misty upphöjdes till sin nuvarande form sålde jag Painthästen Gen 2 och döpte om det Jorvikiska Varmblodet till Sweetie. Jag vet, det är trassligt. Men i slutänden står jag med samma hästar i stallet, även fast de är sjukt mycket snyggare än innan!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.