Chrome Pointer

Full Fart I Stallet 2

   Det är många spel som jag inte kan spela längre pga för ny dator. Jag har min gamla gamingdator nere i mitt förråd, och jag tänkte testa att dra igång den då jag väl har flyttat och har ett kontor med mer plats. Ett av de spel som inte fungerar som det ska är Full Fart I Stallet 2, ett spel jag lagt otroligt många timmar på med tanke på hur kort det är. Älskade det här spelet så mycket och får så starka nostalgikänslor av de här bilderna!
 
   Minispelet med mockning stressade mig alltid så mycket! Samma sak med fodringen. Jag brukade spela mockningen och fodringen en gång var, och tjänade sedan resten av pengarna man behövde genom att leda uteritter.
 
   Dressyren var som i många hästspel inte mycket till dressyr, men då man vande sig vid konceptet och hästen blev lite lagom vändbar så var det rätt kul!
 
   Det viktigaste valet i varje spelgenomgång - hästen. Jag tror att den svarta brukade vara min favorit!
 
   I just den här spelgenomgången var det ändå skimmeln som blev min kompanjon.






Sabrina

Har mitt spel kvar med men av någon anledning visas inte cutscenes :( Vet du hur man får igång dem?

Svar: Jag har exakt samma problem och gissar att det beror på att dagens grafikkort inte är kompatibla med spelet!
Esmeralda Silverforce

Thea

vad är det för häst-spel du spelar? Såg en bild på när du väljer en skimmel. Kan jag möjligtvis få namnet på det spelet?

Svar: Ett tips är att läsa inlägget...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.