Chrome Pointer

Jag har en semestervecka snart

   Jag hade sett fram emot påskhelgen ett tag eftersom vi tack vare klämdagar skulle vara lediga från jobbet fem dagar i sträck innan jag påmindes att om jag tog ut ytterligare tre dagar på egen hand får jag en semester på åtta dagar. Taget! Två till arbetsveckor och sen blir det en semestervecka. Ser fram emot långa promenader med hunden och massa videoinspelningar. Dessutom är jag i desperat behov av fler lediga dagar i veckan. Just nu är jag så less på min ekonomi i kombination med min dåliga mentala hälsa. Om jag haft råd hade jag utan att tveka en sekund gått ner i arbetstid för att få mer tid att bara hantera livet, men det är inte ett alternativ just nu. Att få den där veckan men ändå ha så många semesterdagar över till senare är alltså guld värt i det här läget.
 
   Jag nämnde för min kompis Stacy i veckan att jag inte spelat spel på JÄTTELÄNGE. Star Stable räknas liksom inte riktigt eftersom det hör så mycket till vardagen och en vanlig arbetsdag öppnar jag spelet på ett eller annat sätt minst 20 ggr, men andra spel blir liksom aldrig av. Det beror dels på att jag är väldigt trött efter arbetsdagen och inte orkar med mer än att få i mig mat och ligga på soffan efter att ha aktiverat hunden, dels var det rätt länge sedan jag hittade ett nytt spel som gav lite inspiration. Känns lite torrt med nya spel i min stil just nu? Det finns några jag har lite intresse av på önskelistan på Steam, men min gamingbudget är rätt låg just nu så jag försöker undvika at köpa nytt bara för sakens skull. Men, MEN! Pokémon! Nu dröjer det visserligen till hösten, men det kommer äntligen remakes av Diamond/Pearl. Är lite rädd för hur mina favoritspel i serien ska hanteras eftersom det ser mer ut som remaster än remake i det material som släppts, menmen... Sen kommer Pokémon Legends nästa år (och nästa år kommer även Hogwarts Legacy, som tyvärr blev framskjutet från det planerade släppet i år), men i slutet av april kommer mitt otroligt efterlängtade New Pokémon Snap. Det blir nog det spel jag kommer spela mest under försommaren, om inget annat dyker upp lite oväntat. Jag har spelat lite Pokémon till och från på kvällarna på sistone eftersom det går bra att göra från tv-soffan, men det har krävt lite mer engagemang än jag orkat ge. Jag brukar ha rätt mycket strategier och planering för mina Pokémonsessioner, men har inte riktigt orkat nu.
   Så därmed har jag inte mycket nytt på spelfronten! Känns som att jag pratat av mig om allt SSO-relaterat i mina livestreams på YouTube redan, haha. Menmen, kanske dyker upp något kul att snacka om snart igen?
 
   Minns ni Esmes Appaloosa Gambit? Han är numera en Knabstrupper istället. Kändes som att namnet passade så himla bra på den här skönheten!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.