Chrome Pointer

Snart kommer The Crown Tundra!

   Aaah som jag längtat! Jag har faktiskt tagit en vecka ledigt i oktober för att kunna slappna av och vänja mig vid en livsomställning på hemmafronten, och dagen efter att jag skickat in min ledighetsansökan släpptes den här videon. Ska bli så kul att jaga legendaries i Galar, och jag har mycket arbete kvar på mitt living PokéDex! (Ja, jag vet, insanity att försöka ha en av exakt varje Pokémon som finns men har man inget liv så får man köpa sig ett som alla andra, kanske genom att köpa spel)
 
   Jag köpte mitt expansion pass till Crown Tundra redan i våras, men jag funderar på om jag också nu ska köpa Sword med båda expansionspassen för att spela då jag är klar med det här spelet. Min familj har Ä-N-T-L-I-G-E-N bestämt sig för att lägga ner tjafset med julklappar (ingen önskar ju sig ändå någonting och inte är någon religiös heller, så vad tusan ska vi hålla på med det drevet för), så i vinter kommer jag dessutom ha lite mer pengar att spendera på mig själv, så why not...
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.