Chrome Pointer

Townscaper

   Då jag kom hem från min senaste semester hittade jag ett fantastiskt litet spel på Steam vid namn Townscaper, skapat av en svensk spelutvecklare. Det är det mest simpla spel du kan tänka dig där det enda du gör är vänsterklicka eller högerklicka - och genom att klicka skapar du din egna lilla hamnstad.
   Jag har känt mig lite begränsad eftersom det är så pass simplistiskt, men Townscaper är oerhört vackert och väldigt, väldigt roligt. Även misstag ser fantastiska ut och det var helt klart värt en 50-lapp för att stötta en spelutvecklare som skulle kunna bygga vidare på denna magiska lilla produkt. Rekommenderar varmt!
 
   Townscaper finns tillgängligt på Steam.
 
 
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.