Chrome Pointer

Nästa spel att bita tag i!

   Bild från spelet Spirit of the North
 
   Jag har nämnt detta spel förut, men då jag är hemma från semestern är det just detta spel jag kommer börja ta vid nu då jag kommit igenom Lost Ember! Jag har redan börjat lite, men har bara spelat i typ 20 min. Spirit of the North är liksom ABZÛ väldigt abstrakt och du får hitta din väg själv istället för att få vägledning i form av ord, men jag är jättetaggad på att fortsätta i detta vackra spel! Ni kan se den officiella trailern nedan - för PS4 visserligen, men jag spelat via Steam på PC!
 


Elvira

spelet ser väldigt fint och stämningsfullt ut, skulle absolut vilja spela det ifall jag fick chansen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.