Chrome Pointer

Måndag

   Jag fick ett tråkigt avslut på gårdagen med dåliga nyheter, men det som har hänt har hänt och jag försöker att inte älta det för mycket även fast det känns i hjärtat. Jag hade rätt mycket stress i kroppen efter att ha fått höra om händelsen och sov jättedåligt, så trots att jag gav mig själv lite extra sovmorgon i morse för att få sova något alls är jag nu jättetrött. Ser redan fram emot att sova.
 
   Igår kväll medan jag försökte distrahera mig testade jag inte mindre än tre hästspel jag aldrig förr provat på. Alla tre går att köpa på Steam och egentligen tycker jag bara att ett av dem var spelbart. Jag tror att Horse Paradise - My Dreaming Ranch är ett jättebra spel för de som gillar mobilspel, men spelet är en direkt port from mobil till PC och jag ogillar verkligen att spela mobilspel. Att slögöra vanliga uppdrag i spelet tyckte jag kändes rätt schyst, men jag fick lite panik över "story quests" där man skulle söka sig runt i ett ormåde man omöjligen kunde hitta i och hästen fastnade ÖVERALLT. Vet inte om jag kommer spela det igen.
   Nästa spel var Horse Riding Deluxe som troligen är det värsta spelet jag någonsin spelat. HEMSKT. Alltså jag vill inte säga sånt om spel, men det var så dåligt att man inte visste om man skulle skratta eller gråta. Jag tror att allt i hela spelet består av inköpa assets, det är inte användarvänligt och hela spelet tycks vara dåligt översatt från tyska. Köp INTE.
   Tredje spelet var Equimagic - Galashow of Horses som är det enda jag kommer fortsätta spela. Det är mer det klassiska "vi vet ingenting om hästar men vi vill göra ett hästspel för att sälja spel till barn", och de har försökt - men då det första man ska göra är att lära sin islandshäst att tölta och spelet glatt berömmer dig då du istället lär den passgång (ja, tölt verkar inte existera i spelet - den passar.), då undrar man hur mycket research de egentligen gjort. Konceptet är dock intressant och jag kommer troligen spela in det på video.
 
   Så det var det. Jag ska spela in ett par videor och sedan jobba ett par timmar till. Jag kommer ha en fin fortsättning på veckan med mycket hästar, så jag hoppas ni får detsamma!
 
   Bild från Horse Life 2, som åtminstone inte försöker påstå att passgång är lika med tölt...






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.