Chrome Pointer

The Sims 4 Seasons

   PÅ RIKTIGT?! Det här ser så sjukt coolt ut! Jag vill ju mest ha nya möbler osv och tycker inte att jag såg mer än ett par nya saker (måste titta några gånger till och se om jag fångar upp något mer - det jag såg var dock riktigt nice!), men jag förstår verkligen hur mycket det här packet betyder för SÅ många The Sims-spelare världen över!
 
 
   Jag tycker att The Sims fått ta emot lite obefogad skit från sina spelare på sistone - okej, prissättningen på My First Pet tycker jag fortfarande inte är särskilt försvarbar, men det är så mycket annat det klagats på. Det här är ju ändå något som väldigt, väldigt många uppenbarligen önskat sig länge och jag hoppas att Maxis får ta emot lite praise nu! Ser ut som att de gjort ett superfint jobb med det här packet och då har vi ändå inte fått se så mycket. Jag är hemskt nyfiken på vad det här kommer betyda för oss bygg-freaks. Kanske man får massa nya färgvariationer på t ex växter och träd? Hoppas verkligen på något åt det hållet!
 
   Är SÅ glad att det kommer ut 22 juni - jag kommer hem från min semester bara ett par dagar efter det! Vad tycker ni, visst är några av er taggade till tusen på det här?


Zara

Vilken skit tycker du är obefogad? Nu är jag inte väldigt aktiv i sims sammanhang men det som jag har sett håller jag för det mesta med om.

Svar: Mestadels det som är rätt klassiskt inom gamling - ”utvecklarna struntar i vad vi vill ha”. Tycker inte alls det stämmer! Kan instämma på ett par mindre pack de släppt, men om man ser till t ex vampyrpacket och vinterns katt- och hundpack tycker jag det är rätt tydligt att de jobbar på för att släppa relevant material som kunderna vill ha. Något som många spelare inte förstår är att det faktiskt finns begränsningar inom vad vår teknik idag kan genomföra om vi ser till aspekter som tid, resurser och budget, och många kan inte förstå det utan skyller bara på lata och inkompetenta utvecklare samtidigt som de själva går så långt som möjligt för att undvika att betala för en produkt de ändå vill använda.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.