Chrome Pointer

Just typiskt!

   Jag har lyckats bli sjukare än igår så jag har varit hemma och sjukskriven idag. Jag har gjort de första uppdragen med Keema idag - det har inte hunnits med tidigare - och nu måste jag fortsätta med mer rykte innan jag kan låsa upp stigen i bergen.
   Nu på kvällen har jag hunnit redigera två videor som låg och väntade, och den första av dem går ut på min engelska YouTube på torsdag. Zoo Tycoon 2 den här gången! Jag har spelat det rätt mycket under januari men inte spelat in mycket på film. Mer om det kommer på torsdag.
 
   Jag ska krypa ner i sängen och spela UltraMoon (Pokémon är min tillflykt då jag är febrig), men innan dess måste jag dela dagens video!
 


Alyssa Shyfall

Hoppas du kryar på dig snart Esme 😘
Älskar värkilgen dina ride throughs och längtar alltid till ett nytt avsnitt😄

Isabelle Rainfield

Vad händer med Stallets Hemlighet? Skulle det inte släppas varje lördag? :)

Svar: Som jag berättade under förra veckan var jag ute på resa i helgen och hade innan det ingen möjlighet att varken klippa eller spela in någonting, och eftersom jag just nu är sjuk och inte har någon röst kan jag inte spela in något nu heller.
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Stackarn, sjukdomar värkar dras till dig som en magnet. Krya på dig!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.