Chrome Pointer

Julen närmar sig

   Morgonmöte i morse;
   VD'n: Soooo, I won't be here for "mellandagarna", but if you guys are here for the "mellandagar" I hope you will have a nice time and I'll see you all again in January. *Vänder sig mot producenten* Are you gonna be here for the "mellandagar"?
   Producenten: *Som är amerikan och inte pratar svenska* I have no idea what that is but it sounds horrible so I'd say no
 
   Nu är det slutspurt inför jul! Massor att göra på jobbet, nästan ännu mer att göra hemma. Jag kommer springa runt på stan under vartenda lunchrast den här veckan för att köpa julklappar. Dessutom ska jag hinna julbaka lagom till juldagen så jag ahr börjat köpa hem en massa grejer jag kan använda. Hur kan folk med små frysar baka egentligen?! Det är det jag gillar minst med min lägenhet, haha, jag vill ha en större frys. Hade egentligen behövt en mycket större frys än kylskåp.
 
   I morse släppte jag en ny video på min engelska YouTube-kanal! Jag ska starta en playthrough av My Horse & Me 2 så jag behöver hjälp att bestämma hur min häst ska se ut. Kika gärna in HÄR för att hjälpa till!
 
   Gammal bild från My Horse & Me 2. Om ni ville se mig spela spelet på svenska, klicka HÄR!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.