Chrome Pointer

Nytt The Sims 4-pack

   Sedan min ofrivilliga bloggpaus startade har jag gått helt crazy bananas på The Sims-pack och har köpt på mig alla förutom bara ett par stycken. Jag är en sån där som vill ha alla valbara alternativ då jag sitter och bygger grejer, så det finns inte riktigt på kartan att jag inte skulle införskaffa allt. Nu då jag räknat på vad jag faktiskt tjänade på min YouTube-kanal förra året känner jag att det är helt chill att även köpa de som jag än så länge har låtit vara.
 
   Tillbaka till ämnet i sig, idag släpptes trailern på ett nytt Game Pack. Jag har varit taggad på vad The Sims skulle hitta på härnäst efter Vampyrpacket, som var sjukt bra, men jag blev lite besviken över att det var ett bowlingpack. Då jag såg teasern igår gissade jag att det skulle vara något slags sportbars-pack, men att det enbart handlar om bowling känns lite... fattigt. Det syntes heller inte några coola föremål som jag kände att jag ville ha, åtminstone inget som passar de byggstilar jag föredrar. Blir ändå spännande att se exakt vilka föremål som kommer i packet, det kanske blir något jag vill ha ändå!
 


Smulan

Om det är något paket/ expansion jag längtar efter när det kommer till the sims 4, så är det husdjur! :D

Älskade the sims 3 pets, så väntar bara på att the sims 4 husdjur ska komma!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.