Chrome Pointer

Väldigt stora sköldpaddor

   Abzû
 
   Jag är en dinosaurienörd och därför tjöt jag "ARCHELON" rakt ut då jag såg denna jättesköldis för första gången i Abzû. Jag växte upp med den fantastiskt fina BBC-serien Walking with Dinosaurs och den hjälpte mig att komma ihåg namn på en massa spännande kreatur. Typ som Liopleurodon, vilket jag redan tyckte var ett fullkomligt svincoolt vidunder och sen gick en sån och dog mitt i Dinodalen. Eller ja, den i SSO är ju typ åttio meter längre än det riktiga djuret, men ändå...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.