Chrome Pointer

Vad spelar ni?

   Jag har aldrig riktigt kommit in i världen av MMORPG. Jag skulle testa World of Warcraft, men min dator sa tack och gonatt och ville inte alls vara med. Jag började testa LotR Online för några år sedan, men då hade jag en kass dator och då jag köpte den jag har idag kom jag liksom aldrig riktigt in i det (förlåt, Neo!). Sen testade jag något Marvel-spel, men trots kämpande och ihärdigt Googlande för att få hjälp kom jag ingenstans (jag misstänker att jag råkade ut för en bugg som stoppade min progress). Jag har i perioder försökt spela både Digimon Masters, ArcheAge och Yu-Gi-Oh! Online - men jag blir så snabbt väldigt omotiverad! Till slut har jag fått inse att spel där jag behöver interagera med andra verkligen inte är för mig, haha, om det nu inte är hästar involverade.
 
   Screenshot från då jag testade det dära Marvel-spelet-vad-det-nu-hette. Jag spelade självklart som Black Widow, haha... Riktigt synd att jag verkligen inte kom vidare, jag gillade spelet.
 
   Nu är jag nyfiken - spelar ni några MMORPGs, och i såfall vilka? Presentera era favoriter :D


Simone Liondaughter

Hmm... längse sen jag spelade nu,pågrund av min dators egna lilla klimakteriet paus... så ska få en ny i födelsedag. Men annars är Aura Kingdom ett spel jag ofta återvänder till. Fina miljöer och coola karaktärer. Archeage är också väldigt bra😊

Nattsång Nattsång

Har spelat sso, Tera, Archeage, Hearthstone, Path of exile, minecraft och revelation online. Spelar endast revelation för tillfället på grund av min dators kasshet. Men älskar verkligen Tera, PoE och revelation. :) (PoE är plus i kanten för man kan spela igenom det helt själv, och det är inte pay to win.)

Sabrina Eastforest

Om du inte har lust att interagera med andra spelare kanske inte mmorpg är något för dig för det är det som är meningen med onlinespel att man samarbetar med andra och skaffar vänner att spela med.

Jag spelar mycket overwatch som är väldigt kul :D

Viktoria Shadowhunter

De spel som jag oftast spelar utanför Star Stable är Sims och Assassin's Creed. Dock inga online game precis. I AC har man ändå möjligheten att spela online om man vill.

Quinn Catforce

En fråga bara, vad är MMORPG? 😂😂 inte så insatt i spel😅

Svar: https://sv.wikipedia.org/wiki/MMORPG
Esmeralda Silverforce

Pennan

Spelar inga onlinespel eller där man behöver interagera med andra spelare, inget för mig.
Utan håller mig till mina gamla hästspel som jag lyckats samla på mig under åren. Plus mitt absoluta favorit spel för tillfället, "Dishonored". Utöver det "GTA", "saints row", plus att jag prövar lite nya olika spel hela tiden, nu senast "the Wolf among us".
Så finns en hel hop med spel där ute att välja mellan :)

Vendela Cloudvalley

Är du ute efter MMORPG's så finns det tyvvärr inte särskilt många bra kvar :/ Många spel kopierar andra och det förekommer mycket så kallat pay to win, dvs att för att bli det bästa du kan bli i ett spel måste du förr eller senare köpa något för riktiga pengar i en shop.
Det finns några stycken bra kvar dock. World of Warcraft är det mest populära by far, men populationen sjunker ständigt. Beror troligen på att grafiken börjar bli lite outdated och att det inte händer speciellt mycket nya grejer längre.
Final Fantasy XIV är det näst populära, men till skillnad från World of Warcraft höjs populationen, speciellt nu när de nyligen släppt ett expansion-pack som verkar vara ett av deras bästa. Har spelat spelet lite grann och kan säga att jag gillade allt med det, det enda jag kan klaga över är combat-systemet som är lite långsamt. Annars är det ett bra spel som jag kan rekommendera!
Sen har vi Black Desert Online, som har sjuuukt snygg grafik, helt otroligt combat-system och massa nya spelare sedan det släpptes på steam. Black Desert skiljer sig lite ifrån andra MMORPG's eftersom det är ett sandbox-spel. Black Desert har tidigare haft problem med pay to win, men teamet har börjat lyssna på spelarna mer nu och spelet växer som aldrig förr.
Om du är ute efter gratis MMORPG's är nog Blade and Soul eller Tera de bästa alternativen. Path of Exile är också ett väldigt kul spel, men skulle inte klassa det som ett MMORPG.
De tredje och fjärde populäraste spelen är Elder Scrolls Online och Guild Wars 2, men har inte spelat dem så mycket så kan inte säga något om dem.
ArcheAge tror jag är ganska dött just nu, på grund av på all pay to win som drabbat spelarna under de senaste åren.
Sen finns det ett spel som inte har speciellt hög population men som jag verkligen ÄLSKAR. Riders of Icarus. Det är ett ganska basic MMORPG om man tänker på combat-systemet, världen och alla uppdrag. Men det roliga med Riders är att man kan tämja massa olika djur som man sedan rider på! Tänk dig att du stöter på en ren eller varg ute i en skog, som du sedan kan hoppa upp på och tämja, hur coolt!? Det finns hur många tämjbara djur som helst och det finns också mounted combat. Drakar, gigantiska fåglar, sködpaddor, flygande harar, enhörningar, dinosaurier, katter, tigrar, gripar, vildsvin, spindlar o.s.v.
Som sagt är jag ganska insatt i MMORPG's och ifall du undrar något så är det bara att fråga! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.