Chrome Pointer

Senaste videon!

 
 
   Just nu väntar jag med spänning för att se om jag "vunnit" i en bloggloppis... hittade ett par ridleggings i nyskick som inte produceras längre som dessutom säljs för en tredjedel av nypriset så jag sitter på nålar nu, haha... ridleggings är Aideens gåva till mänskligheten under sommartider!


Minna Moonchild

Yay, mer Harry Potter! <3

Hur gick det i bloggloppisen? *håller tummarna*

Svar: Hann inte först så fick dem inte D:
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.