Chrome Pointer

Vi kör igång det nya året då!

   Tyvärr får ni överleva utan bilder då jag inte har något bildredigeringsprogram på min lilla laptop, haha
 
   Jag bor inte hemma över helgen (åker hem först efter jobbet i morgon) så därför är det fortfarande segt från mitt håll - men lite har jag att prata om!
 
   Senaste dagarna har jag satsat hårt på Pokémonjakt eftersom det är ett par event live i Pokémon GO!. Dels har man under typ den senaste veckan fått en incubator varje dag, dels spawnar Charmander, Bulbasaur och Squirtle väldigt mycket mer ofta än vad de vanligen gör just nu. Jag har under de senaste dagarna bott i ett område jag inte känner väldigt väl, men lustigt nog bodde min morfar bara någon gata bort under hela min uppväxt så jag känner halvt igen mig och har luddiga barndomsminnen kring hela området. Igår var jag ute på en promenad på nära en och en halv timme (dock gick jag ju vilse per vanlig ordning. Ringde mamma som är född och uppvuxen i området. Hon var till stor hjälp: "Är du i ---? Du vet att dit vågade jag aldrig gå då jag bodde där ute för det var en sån labyrint!" Tack mor) och fångade så sjukt mycket Pokémon! Minst tio Charmanders, kanske sex-sju Bulbasaurs och en stackars Squirtle, haha. Squirtle behöver jag ändå inte, då jag redan har hela evolutionskedjan. Inte nog med det - jag kläckte min första baby Pokémon! Och vad tror ni det blev om inte en Togepi?! Jag har haft sån sjuk tur med väldigt många ägg, haha, bästa var ju då jag lyckades förutspå tre 10km-ägg i rad... tyvärr höll det sig inte till nummer fyra, haha. Men, jag kläckte ett 10km strax efter min Togepi och fick en Hitmonlee! Oddsen?! Hitmonchan och Hitmonlee kan båda enbart kläckas ur ägg vad jag vet och jag hade inte fått tag i någon av dem innan.
 
   Idag tänkte jag promenera lite till och se vad som kan kläckas nu. Har fyra ägg i rullning, ska bli riktigt spännande att se vad som hoppar ur dem! Dock kanske jag måste dra en vända hem först och hämta ett par andra skor... jag är en sån människa med enorma skoproblem för jag har sjukt känsliga fötter och nu klarar inte fötterna de vinterskor jag haft under de senaste tre åren. Hade liksom ett skavsårsplåster på ena hälen som skavts igenom så att det var hål rätt igenom plåstret, vet inte hur mina fötter är formade men de är inte gjorda för skor x)


Kendra Hawkson

Hitmonlee har jag fått "vild" i vår stad :D Så typiskt att man bor på ett öde ställe där det knappt spawnar pokémon annars hade jag gärna hängt på dessa event.

Sigrid%2520Winterdotter

Lycka till med Pokémonsamlandet! Har du tänkt på att om Newt Scamander hade levt idag (och om trollkarlar använt mugglarteknik) hade han säkert varit HELT fast vid Pokémon GO!

Lea Bravedaughter

Hittade Hitmonchan 100m utanför huset så hela familjen sprang ut med Pokemon Go i högsta hugg!

Anonym

Jag har hittat en vild Hitmonchan, så de spawnar naturligt också :D har dock aldrig fått en i ett ägg ;)

Oboy

Okej, det är min kommentar där över. Vet inte varför det alltid blir anonymt från min mobil? /Oboy

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.