Chrome Pointer

Lyckan!

   Ni som håller på med hästar vet den där lyckan som uppstår då man bara klickar totalt med en häst och jag hoppar fortfarande runt på små fluffiga moln efter att ha ridit idag! Red en häst jag redan gillade rejält eftersom han var precis som gotlandsrusset som var min barndomskärlek i stort format, och det var inte värre väl uppe på ryggen - WOW vilken häst! Jag tenderar att klicka bra med enormt kloka hästar som är snälla nog för att ha nybörjare på ryggen men gärna hittar på lite hyss med dem, på något sätt blir det bara så otroligt bra då man samlar upp tyglarna. Finns ju typer för alla människor, känns mer och mer som att det här är min! Gah, jag behöver mer hästar i min vardag.
 
   Igår började jag cruncha igenom Pokémon Sun. Jag började ju spela Moon då spelen släpptes i november, men sen fastnade jag eftersom jag inte riktigt visste vad jag ville göra med mitt team. Slutade med att jag halvt började spela Sun för att få en Alolan Vulpix, och igår bet jag tag i det och spelade Sun fram tills att jag hade min Vulpix. Jag bytte över den i morse och fortsatte med Moon, men jag avslutade snabbt eftersom jag var stressad över att jag skulle iväg. Nu är jag typ på samma ställe i de båda spelen och det enda jag ska göra innna jag "kan" fortsätta med Sun är att hitta en Alolan Sandshrew att byta över.
   Jösses vilka coola spel btw. Jag tenderar att bli irriterad över de tutorials som funnits i spelet än så länge, men samtidigt tror jag att de gör spelet väldigt välkomnande för helt nya spelare. Dock är det nog det svåraste av de Pokémonspelen jag äger, trots att man får mycket hjälp på vägen. Säger det though, om ni är intresserade att börja spela Pokémon finns det så många otroligt bra alternativ! Skulle utan att tveka kunna rekommendera titlarna X, Y, AlphaSapphire, Omega Ruby OCH Sun och Moon, för de är allesammans så sjukt bra. Spelen kostar ju lite, men i gengäld får man många, många speltimmar.
   Jag passar på att sätta mig med spelen nu igen, för jag vet med mig att annars kommer det dröja ytterligare en månad innan jag orkar prioritera dem, haha. Hare!
 
   Asgrymma spel för alla med Nintendo 3DS, då man kommit igenom första timmen är de riktigt, riktigt bra!


Vilda Hawkheart

Åh vad roligt att klicka så bra med en häst! Hade också velat få chansen att göra det :D Tyvärr har jag själv inte ridit på mer än ett år dock och saknar det så :/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.