Chrome Pointer

Hallåja!

   Va sent det blev! Jag känner mig lite gammal som suttit på bussen och druckit en enorm kaffe och lyssnat på Opinion på SVTPlay, haha. Det var den från höromdagen då det bestämdes att det var värt att ha en debatt om Jerringpriset. Tacka gudarna för Sylve Söderstrand som styr upp skutan, klok gubbe det där. Härligt då bra förebilder för ridsporten får synas i media! Om de nu skulle ha debatt om det kanske de kunnat hitta en bättre debattör på andra ändan though, hans argument var ju inte så mycket att komma med.
 
   Jag åt middag ute med Stacy innan jag åkte hem idag. Det är väldigt spännande att prata Star Stable över olika länder! Stacy gör ju jättemycket med det amerikanska communityt och det är spännande att höra hur olika vi är kulturellt. Jag vet sedan innan att tyskar tenderar att vara arga (gäller de flesta spel dock) och att spelare från Polen och Ungern är väldigt intresserade, men det är kul att prata om hur det funkar i det allra största communityt som är det i USA. Stacy åker snart hem igen men är jätteglad över att ha träffat henne!
 
   Jag tror inte jag har spelat SSO på en vecka nu - tiden har verkligen inte räckt till. Däremot fick jag en släng av inspiration då jag kom hem jättesent igår kväll och började bygga en av SSO's byar i The Sims 4. Tomterna är ju rätt små men jag kämpar på, haha! Det kommer inte bli 100% korrekt - men det viktigaste är att det är kul, right? Om ni redan nu är nyfikna på vilken by det är så kan ni se mer på min Instagram. Jag tenderar där att få frågor om det jag gör ska ut i The Sims egna Galleri och ja, allt som jag än har gjort och är färdig med har hamnat i Galleriet. Om jag ändå gör SSO-grejer, tror ni på allvar att jag inte skulle dela med mig, haha? Nu råkar det ändå vara så att förutom att bara lattja runt för att lära mig spelet och hitta en stil jag gillar att bygga i så har jag bara satsat på två byggen och det är de två byggena som redan ligger i Galleriet - Silverglade Winery och Old English Tavern.
   Nu är det bara till att starta upp The Sims och fortsätta på mitt bygge - vi hörs igen i morgon ^^


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.