Chrome Pointer

Go go go!

   Jag var ute på äventyr i morse och på vägen hem tog jag en promenad och spelade Pokémon GO!. Nu är det ju grymt kallt att spela mobilspel och jag är inget fan av mobilvantar, så man får vara snabb som attan och sen skjuta ner händerna i fickorna, haha. Idag kläcktes de sista äggen via de incubators jag fått under eventet i december så jag har nu bara min enda incubator kvar. Nu verkar det också som att det är svårare att få ägg än förr? Gick förbi kanske tio Pokéstops på vägen hem men fick bara två nya ägg trots att jag hade plats för många till.
   De ägg jag kläckte idag var ett 2km och ett 10km. Jag hade på känn att min 10km skulle vara ett bra ett - och det var min första Snorlax! Det med 2km hade jag lite om att få en Charmander ur (är bara 4 candies ifrån en Charizard), men det blev istället min första Igglybuff! Aaaah så glad jag blev :D Nu har jag två baby Pokémon och mina två senaste 10km var ju två jag inte haft sen innan, så det har varit några fina ägg på sistone. Det har varit en riktigt fin jakt senaste månaden, nu är det lite synd att eventet med extra många starter Pokémons slutar senare idag. Vill ju ha min Charizard och behöver bara fånga EN ynka Charmander till för det. Jag har just nu Togepi som min buddy, för att jobba in nog med candies för att utveckla till Togetic/Togekiss i senare skede, så jag vill ju inte byta ut den heller. Har gått över en mil och har bara 12 candies... ._.
 
   Snorlax är dessutom den av mina Pokés med högst CP just nu, och jag kan öka det ännu mer då jag får tag i lite candies! Tror dock att nästa Magikarp jag utvecklar kan bli riktigt grym också.
 
   Mitt Pokédex ser rätt fint nu också! Just nu har jag 129 fångade och 131 sedda. Jag ogillar verkligen det här med att man har Pokémon sedda enbart i gym registrerade, för jag stör mig så på deras silhuetter i dexet, haha. Båda lär jag kunna lägga till snart (fångar Oddish och Exeggcute i desperation för att få Vileplume och Exeggutor och har bara 11 respektive 5 candies kvar), men annars ser det tyvärrr lite mörkt ut på fronten med nya Pokés om jag inte lyckas kläcka roliga saker ur ägg. 
 
   Hur går era Pokéjakter?


Ruby Dolphincake

Bara bra! :D Igår fick jag en Blastoise och Charizard, väntar fortfarande på min Dragonite och Snorlax dock haha

Stephanie Lightningwright

Det brukar gå bra, En lite lustig historia var när det dök upp en Snorlax som hade CP ???
Jag var bara i level 18 och hade inte fått Ultrabollar än, jag hade bara några Great balls kvar, men dom tog slut! Nu hade jag bara några Razz Berrys och några vanliga Pokebollar kvar, jag gav den ett razz berry och då fick jag den!!!😄 Nu är jag i level 21 och Snorlaxen är fortfarande min bästa (CP 1617) Nu har jag ett 10 km ägg på kläckning och får väl hoppas att det inte blir en Jynx!

Longevity - en blogg om hälsa

Åh najs, Är bara level 16 men min bästa äggkläckningspokemon hittills är nog Magby

JUNITJEJ

Själv har jag slutat spela Pokemon Go!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.