Chrome Pointer

Den är redo!

   Ni kan nu ladda ner mitt senaste bygge i The Sims 4's galleri genom att söka efter Old English Tavern :D
 
   Bygget har fyra våningar. Bottenvåningen består av ett kök och en stor publokal med en liten tillhörande toalett. Våning 1 har en liten kontorsyta, ett stort vardagsrum, ett stort badrum samt ett större musikrum. Våning 2 har ett gym och en liten växthörna och på våning tre samsas en dubbelsäng med ett barnrum för ett litet barn. Jag kan inte utlova att bygget ska fungera helt felfritt att spela i eftersom det är byggt mest för att vara snyggt.
 
   Ni behöver:
  • The Sims 4
  • Expansionen Trevligt Tillsammans
  • Expansionen Stadsliv
  • Game Packet Vildmarken
  • Stuff Packet Romantiska Trädgårdsprylar
 
   Hallå btw, BRA GJORT HÄSTSPORTSVERIGE! Jag var glad igår då Peder Fredricson fick ta emot Jerringpriset. Så välförtjänt! Nu kommer väl en massa kränkta hockeygubbar och ska klaga över hur Peder kuppades fram till vinsten precis som då RGB vann för några år sedan, men aja. Ridsporten är ju aldrig värd lika mycket som någon annan sport, vilket bara pushar oss till att fortsätta att stolt visa upp alla våra svenska ryttare som har möjlighet att synas i media. Peder gjorde igår ett försök till att sätta ord på känslan man kan uppleva på sin häst och gjorde det fantastiskt bra - det är synd att hans otroligt fina tal inte ens lyssnades på av alla icke-hästmänniskor som istället försökte göra en samhällstjänst genom att klaga på Facebook. Sorry guys, vi hästmänniskor ska ingenstans.


Minna Moonchild

Home sweet home! :D

Stort grattis till Peder! (Missade givetvis galan, så ska genast se om jag kan hitta hans tal någonstans.)

Svar: Hans tacktal var helt strålande, missa inte det! :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.