Chrome Pointer

Ju större, desto mer hat

 
   Som jag nämnde i min mobilblogg förra veckan kommer ju The Sims 4 släppa katter och hundar senare i år. Jag tänkte att communityt runt spelet skulle vara överlyckligt, men om man tar sig en titt på kommentarerna till denna trailer är det väldigt mycket negativt. Rätt likt det som sägs om SSO - teamet bakom spelet är lata och gör sämre grafik och innehållet är förstås inte bra nog, vilket spelarna vet bergsäkert efter att ha sett en trailer på inte ens två minuter.
   En sak kan vi ju säga direkt - ju större spel, desto mer hat. Jag tror inte att teamet bakom The Sims är lata. Jag misstänker å andra sidan att de är effektiva som bara den och har specifika team som arbetar på olika expansioner; t ex att ett team har arbetat heltid under en längre period med just detta husdjurspack och att ett annat team har jobbat heltid med det småbarnspack som släpptes häromdagen. Hur spelet sedan ser ut handlar inte om lathet, det handlar om den vision teamet och dess lednig har haft med produkten. Jag har väldigt svårt att tro att de som arbetar med en produkt som denna inte bryr sig om slutresultatet...
 
   Jag tror det kan vara bra att tänka på det där. Vad sjutton tjänar vi som spelare på att anklaga ett team med speldesigners för att inte bry sig om vad de arbetar med samtidigt som man märker hur mycket tid och kärlek som läggs ner på produkterna? Kan också vara bra att fundera på om visionen teamet har med spelet går i linje med vad man själv förväntar sig istället för att genast lasta ut sig ordet "lat". The Sims 4 har ju en helt annat grafikstil än dess föregångare, och jag lovar er att det är gjort med mening och med mycket omsorg och omtankte (samt att det någonstans där finns en Art Director eller motsvarande som godkänner allt som syns i spelet för att det ska hänga ihop och se snyggt ut).


Ann Oaktree

Åh! :D Äntligen! Jag har typ bara gått och väntat på att den expansionen ska komma. Inte skaffat Sims 4 än då jag som sagt velat ha husdjuren innan jag skaffar det. Haha.

Men ja, jag håller med dig kring det du skriver. Däremot tror jag att det folk kanske är sura på är att samma expansioner släpps lite om och om igen.

Typ först släpptes första spelet. Sen kom en massa expansioner, bland annat husdjur, arbete, dejting.

Sen kom sims 2 och även samma där. Så hade man köpt alla expansioner för sims 1 fick man börja om på sims 2.

Samtidigt förstår jag väl att de måste göra så då det är helt nya spel egentligen. Då det är väldigt stora skillnader mellan sims 1,2,3 och 4:a.

Filipa

Håller med dig, klokt skrivet! Själv är jag jättepepp på att få husdjur till TS4, just nu är jag inte jättesugen på att spela Sims utan spelar i princip bara SSO, men jag kommer defenitivt spela när katter och hundar kommer! Det här med att folk klagar tycker jag är så himla tråkigt! Idag släpptes ju nya uppdrag (skriver detta medans jag loggar in på SSO, har inte hunnit spela dem ännu) men många klagar för att SSO inte släppte nya hannoveranare. Alltså kom igen, antingen klagar de på att SSO INTE släpper uppdrag, eller så klagar de FÖR ATT de gör det... Var lite nöjda nån gång, och bara för att det inte kom Hannos denna vecka betyder ju inte det att det inte kan det nästa vecka! Kom ihåg att SSO-teamet bara är människor som älskar detta spel, och som helhjärtat jobbar för att utveckla och göra det så bra de bara kan! Sprid kärlek istället för klaga❤️ Det var allt jag hade att säga, ha det jättebra ❤️

miranda zebrachild

Jag håller helt med! Jag känner ofta så när det kommer te.x nya hästar, när folk blir missnöjda känner jag ofta att man kanske är lite för hårda mot teamet, det är ju mycket roligare att jobba med något länge och lyckas, och också få respons, än att jobba med något och sedan få klagomål ): och angående ts4...jag tycker det ser super ut! Man verkar ju kunna bestämma nästan helt hur djuren ska se ut! Och bestämma raser osv också...jag e riktigt tagg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.