Chrome Pointer

Då var det höst! (Typ)

  Bild från Horsez Ranch Rescue
 
  Nu är hösten här för mig eftersom min sommarsemester är över (läs mitt extrajobb har klarat av alla årets ridläger) och jag är taggad! Jag hoppas kunna avslöja mitt senaste projekt för er inom ett par veckor... Jag var så frustrerad den veckan innan jag åkte på semester eftersom jag inte bodde hemma och kunde fortsätta jobba på det!
 
   Nu har väl alla och deras faster börjat skolan igen och jag är glad att jag är färdig med skolgången, haha. Inte alltid kul att vara vuxen, men då man har ett jobb man trivs på är det tusen gånger bättre än att klättra in i skolbänken med massor av läxor och plugg även efter skoltid. Hoppas att ni alla kommer ha tid till att spela SSO (och alla andra spel ni vill spela) skolan till trots denna höst!


Filipa

Jadå, skolan började förra veckan för mig, men då var det jättechill, bara information och lära känna varann. Idag kör skolan igång på "riktigt", men jag har kollat schemat och det verkar inte så farligt, kommer nog hinna spela SSO de flesta dagar iallafall... Längtar tills du kan presentera ditt projekt, ska bli så spännande! Ha det jättebra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.