Chrome Pointer

Vatten till is

 
   Harry Potter och Fången från Azkaban - Trollformelslektionen om Glacius
 
   En sak i som jag verkligen gillade i detta tidiga Harry Potter-spel som inte gick vidare till de senare spelen är de påhittade trollformlerna som inte alls existerar i bok eller film, men som ändå kan driva fram en story på ett roligt sätt. T ex som då Harry lär sig formeln Glacius för att frysa vattenfall till rutchkanor. De tidigare spelen var visserligen menade till en yngre publik, men de är lika roliga att spela många år senare just för att de ändå är snygga, enkla och tar många element från bok och film och tvistar dem lite för att skapa roliga spelupplevelser.
   Jag köpte aldrig de båda Deathly Hallows-spelen, men jag har kikat på Playthroughs av dem på YouTube. Skulle aldrig falla mig in att köpa något av dem, för istället för att vara ett charmigt spel som handlar om utforskande och magi är det bara ett singleplayer shooter game i tredjeperson. På ett sätt förstår jag varför, men jag är fortfarande sur för man hade kunnat dra det så mycket längre och faktiskt tagit till sig den fantastiska världen istället för att hela spelet ska gå ut på att lamslå dödsätare.
 
   Kan det inte bara komma ett Hogwartsinriktat MMORPG please? Skulle kunna bli det grymmaste spelet i världshistorien.






Cecilia Gladefield

Åh ett Hogwarts MMORPG hade varit super coolt *.* Typ det enda spelet där man verkligen vill gå i skolan xD haha

April Pinehill

Jaaaa vilken dröm!!

Vilda Snownight

Omg ja <3 Men jag har en känsla av den att skulle cracha av att det är så sjukt många HP fans världen över men det skulle vara asgrymt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.