Chrome Pointer

Vattenfall

 
   PennyGirl-spelet, Episod 4
 
   Att rida bakom vattenfallet vid ranchen är så otroligt snyggt. Om det kom ett vattenfall man kunde rida runt sådär i SSO... vore sanslöst häftigt!


Matilda Southtree

Orelaterat till inlägget, men jag har en fråga.
Skulle jag kunna få låna några bilder ur Star Academy-serien + vinter & sommar-ryttaren av dig? Det skulle vara till ett skolprojekt, som inte kommer läggas upp nånstans på internet och jag kommer skriva att bilderna är tagna av dig när jag använder de.
Det hade varit jättesnällt om du lät mig göra det, och jag använder de inte innan du har sagt att det är ok :)

Svar: Absolut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.