Chrome Pointer

Nostalgitripp - Snipp snapp snut

   Det råder många klagomål över att det är för lite huvudstory i spelet, men tänk på oss som varit med från allra första början va?! VA?!
 
Det fanns inget som övernattning i spelets tidiga dagar, och den enda uppdragskedjan som fanns var den från att man kom till Moorland, till att man kom till Fort Pinta, sen Silvergladebyn, man lärde sig hoppa, man kom till Vingården, träffade Sabine och slutligen räddade Linda från slottet. SEN VAR DET SLUT!
   På det tror jag man kom till level 9. Och sen fick vi vänta på nya uppdrag - och så har det sedan dess, två dagar efter att jag upptäckte spelet, varit. Minns den där skräcken, haha, då jag hade betalat för en månads Star Rider, och sen TOG DET SLUT! SKANDAL! Väl värda pengar though, men där i början var man ju supernervös och vågade inte hoppas på att spelet skulle överleva. Vi hade ju nyss sett Riding Club Championships gå i graven...
 
   Självklart så överlevde ju SSO mer än väl och i oktober fyller spelet hela fem år. Galet!


Vilda Snownight

Och jag kommer ihåg att jag var i lv 12 superlänge också...

Fiona Underland

Åh. Då har jag snart spelat i tre år. Jösses, tiden går fort!

Leah Pandalake

Det är svårt för vissa att leva sig in i situationer för vissa som själv aldrig varit med om det som du beskriver i detta inlägg och eftersom vi blitt så bortskämda med massa nya funktioner, hästar, smågregor osv osv och ständigt matas med dem på ett annat sätt än äldre spelare förut är det lätt att "klaga" över exempelvis "brist" på huvudstory. Tyvärr.

Angelica Silversong

Hej Esme!!❤ Jag tittar på dina videos så ofta jag kan, och som jag beundrar dig!! Du är helt fantastisk och har betytt så mycket för mig. Tack för att du finns och är allmänt bäst!!❤❤❤❤❤

Sigrid Winterdotter

Hehe, har spelat sen nyår XD

signe swordstar

Har spelat i cirka ett och ett halvt åroch det är ju ganska länge men skapade en gubbe först och då fanns inte transporter :o känns helt otroligt nu när man inte överlever utan dom XD Men tänk 5år snart hoppas dom överlever ca 15 år till XD vill jobba där

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.