Chrome Pointer

Nostalgitripp - Ett språk

   Allt var lite lättare på den tiden då SSO precis startat och bara fanns på svenska. Det kunde göras lite mer lokala saker, så det fanns en webbtidning som hette Jorvik Gazette och på vissa nyhetsbilder var nyheterna textade. Skulle antagligen vara totalt omöjligt idag (med elva språk och vetskapen om att SSO letar efter fler medarbetare till nya språk), men det värmer lite i själen då man minns tillbaka till det här. Goda tider!
 
 
 
 
 
 


Josefine Waterbear

Hahah skönt! Det skulle varit rätt skönt att typ titta på starstable show på svenska :D

Cassandra Watersmith

Du verkar ju ha laddat ned en hel det fonter genom åren. Vet du om ufonts.com eller 911fonts.com är säkra sidor att ladda ned fonter ifrån?

Svar: Jag skulle inte våga lita på det, jag kör enbart på Dafont!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag saknar Jordvik Gazette <3 Den var rolig att läsa, kan du på något sätt hitta de exemplaren som fanns och lägga ut dem här? :D

Svar: Man kan få fram några uppslag genom att googla på't, men jag tror inte att tidningarna i sig ligger kvar på webben...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.