Chrome Pointer

My Horse And Me, 1

   I sexton dagar framöver blir det en liten nostalgitripp under morgonstunden - inte genom SSO, utan genom en av mina äldre videoserier. My Horse and Me är inte revolutionernande att spela, men det är ett snyggt spel som absolut underhåller i några timmar!
 


Sigrid Winterdotter

Det är så fint! Om SSO hade den här grafiken... <3

Emily Lionstar

Hej Esme! Jag undrar om du skulle kunna svara på dessa två frågor!
1. Döpte du din starthäst till Ash från början eller ändrade du hans namn till Ash efter ett tag?
2. Vilka är dina top 5 Pokémon?
Förhoppningsvis kan du svara på dessa frågor!

PS Älskar din blogg och yt!

Svar: Ash har alltid haft samma man enda seadn jag började spela i oktober 2011. Jag har inga topp 5 Pokés, jag ändrar mig konstant - men jag har märkt att jag har en förkärlek för Lucario, Lapras, Girafarig, Torterra och Infernape, om man ser till de Pokés jag använt oftast då jag spelat igenom spelen.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.